27-річна англійська актриса Джорджі Хенлі, найвідоміша за роллю Люсі у фільмах «Хроніки Нарнії», розповіла в новій публікації в соціальних мережах про те, що у неї діагностовано некротизуючий фасціїт.

У своєму пості в Instagram знаменитість повідомила, що їй мало не ампутували руку після зараження хворобою, яка є рідкісною м'ясоїдною бактерією, яка може бути смертельною для кожного п'ятого пацієнта.

«Коли мені було вісімнадцять років і на шостому тижні навчання в університеті я захворіла на некротизуючий фасцит, рідкісну і небезпечну інфекцію, яка мало не забрала моє життя і завдала шкоди всьому моєму тілу», — написала вона. «Щоб запобігти ампутації мого лівого кисті і руки, я переніс виснажливу інвазивну операцію, а потім велику реконструктивну операцію, яка призвела до ряду шкірних трансплантатів і шрамів».

Джорджі додала, що їй знадобилися роки, щоб зцілитись як фізично, так і морально, і тепер вона може поділитися своєю історією з іншими.

«Останні дев'ять років я відкрито говорила про свої шрами в особистому житті, але повністю приховувала їх у будь-якому професійному контексті: носіння пов'язок чи покриттів, макіяж на знімальному майданчику та на сцені, довгі рукави, коли мене можна було сфотографувати, штани, тому я могла засунути руку в кишеню», - сказала вона. «Індустрія, частиною якої я є, часто фокусується на дуже вузькому уявленні про те, що вважається естетичною «досконалістю», і я переймалася тим, що мої шрами завадять мені знайти роботу. Правда в тому, що не існує такого поняття, як «досконалість», але я досі живу з соромом за те, що відчуваю себе іншою, яка посилюється очікуваннями, які виникли з початком моєї кар'єри в юному віці. Але моїх шрамів не варто соромитись. Це карта болю, який пережило моє тіло, і, найголовніше, нагадування про моє виживання. Вони не впливають на мої здібності як актора, і я пишаюся тим, що я маю помітні шрами в цій індустрії».


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: