Українська актриса Олена Кравець дала відверте інтерв'ю Маші Єфросініної, в якому зізналася, що поки не бере участі в концертах "Кварталу 95", оскільки у неї виникли проблеми зі здоров'ям.

Читайте також: Дочка Олени Кравець позбавилася російськомовного тату: фото

За словами Кравець, у червні, після благодійного туру разом з іншими артистами, вона вирішила взяти паузу в кар'єрі, щоб мати можливість зайнятися власним здоров'ям, а саме гострою кропивницею.

"Ми в червні проїхали благодійний тур з іншими артистами і після нього я вирішила взяти паузу в діяльності в "Кварталі", тому що мені вже серйозно треба було вирішувати питання зі здоров'ям, зі своєю кропивницею [шкірне захворювання], тому що вона загострилася. Багато хто відчував це під час війни, коли я зрозуміла, що "злітає" з мене все, в чому я вже не я. Я не хочу просто проживати життя, коли цінність кожного дня так зросла", - пояснила Кравець. .

Читайте також: «Я горжусь им»: Елена Кравец призналась, общается ли сейчас с Зеленским

Також Кравець заявила, що поки й сама не знає, на який період часу затягнеться її пауза у творчості. Щодо колег актриси з "Кварталу 95", то вони поставилися до її вирішення з розумінням:

"Я взяла паузу, але поки не знаю, на який термін. Мені було дуже приємно, що всі мене зрозуміли. Вони знають мене вже багато років і бачили, що зі мною відбувається", - сказала Олена. /citate]]

Читайте також: Тогда и сейчас: актеры «Вечернего квартала» показали, как выглядели в детстве

Гумористка зізнається, що з літа, з часу, коли зайнялася своїм здоров'ям, вже поступово почала "приходити до тями". І хоча повернутися до "Кварталу" вона поки не готова, зараз вона стала ведучою програми "Тихий вечір" на телеканалі "Дом". За словами Кравець, вона завжди мріяла спробувати себе у новому форматі, тому навіть сама придумала та запропонувала ідею шоу.

"Я почала, мені здається, приходити в себе і в плані здоров'я теж. Я написала всім хлопцям з "Кварталу", тому що це для мене неймовірна частина життя, ці люди неймовірно важливі для мене і найяскравіші моменти моєї життя пройшли поряд з ними. Я щаслива, що вони і тут мене зрозуміли. Ця біда, що трапилася з усіма нами, показала мені, що немає часу вдавати і жити не своє життя", - додала знаменитість.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: