Голлівудський актор Брюс Вілліс, який завершив кінокар'єру навесні цього року, все рідше впізнає своїх близьких. Стан актора погіршується через афазію — розлад мови з порушенням сприйняття мови інших людей при збереженні слуху.

Читайте також: Підсумки 2022 року: найгучніші судові розгляди зірок

Як пише RadarOnline з посиланням на інсайдера, 67-річна зірка фільмів «Міцний горішок» майже не говорить і не розуміє, що кажуть його рідні. Втім, бувають дні, коли дружина Вілліса Емма та їхні дочки, 10-річна Мейбел та 8-річна Евелін, бачать на мить колишнього Брюса. Дівчатка засмучені, що не можуть відсвяткувати Різдво зі здоровим татом.

«Брюс мало що може сказати, і не схоже, що він розуміє багато з того, що кажуть інші. То ж Емма дійсно була для нього голосом і комунікатором. Бувають дні, коли вони бачать проблиски старого Брюса, але вони короткі та рідкісні. Здається, він усе більше вислизає від них, і це розбиває серце. Дівчата не можуть уявити Різдво без Брюса. Було боляче бачити, як він деградує. Старші дівчата (троє дочок від шлюбу з Демі Мур — ред.) сумують за старим Брюсом — тим, хто дражнив їх через їхніх бойфрендів і давав їм непрохані поради. Все, що вони можуть зробити, це сказати йому, що люблять його, і молитися за святкове диво», — сказало джерело видання.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: