Російська примадонна Алла Пугачова потрапила до чергового скандалу. Співачка напередодні назвала холопами та рабами своїх хейтерів у Росії. Після чого уразливі росіяни звернулися до Генпрокуратури РФ з вимогою перевірити публікацію знаменитості в Instagram, який заборонено на території Росії з березня 2022 року, повідомляють російські телеграм-канали.

Читайте також: Без Максима Галкіна? Алла Пугачова з дітьми залишила Ізраїль

Глава Федерального проекту безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін вимагає перевірити пост Пугачової щодо породження ненависті та ворожості. Автор заяви просить притягти зірку до адміністративної відповідальності, а також визнати її іноагентом та позбавити всіх державних нагород.

Читайте також: Алла Пугачова готується до власного похорону: подробиці

Нагадаємо, що раніше Пугачова опублікувала пост в Instagram, в якому просила визнати її іноагентом, оскільки вона повністю підтримує позицію свого чоловіка Максима Галкіна.

Читайте також: Проти Максима Галкіна у Росії порушили кримінальну справу: подробиці

Зазначимо, що зіркове подружжя після вторгнення Росії в Україну залишило свій замок у селі Грязь і поїхало до Ізраїлю, а пізніше до Латвії, щоб урятуватися від політичного переслідування та режиму Путіна. Але нещодавно Пугачова вирішила повернутися до Росії разом із дітьми, але без чоловіка, бо йому в Росії загрожує ув'язнення через його висловлювання. Примадонна виставила замок на продаж за мільярд рублів і планує переїхати із сім'єю до США.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: