Читайте також: 3 продукти, які провокують появу акне

Помада — один із найважливіших косметичних засобів. З її допомогою можна зробити образ яскравим та виграшним, але іноді й зіпсувати його. Розповідаємо, з якими відтінками помади варто бути обережнішими, щоб не додати собі декілька зайвих років.

Яскраво-помаранчевий

Яскраво-помаранчева помада
Яскраво-помаранчева помада
pinterest. com

Помаранчевий — досить-таки «небезпечний» колір і в макіяжі, і в одязі. До того ж, підходить він далеко не всім. Наносячи помаду помаранчевого відтінку на губи, потрібно робити відповідний макіяж з ідеальним кольором обличчя, інакше всі зморшки та почервоніння будуть надто помітні.

Рожева помада з великими перламутровими частинками

Роузі Гантінгтон-Вайтлі
Роузі Гантінгтон-Вайтлі
instagram.com/rosiehw

Перламутрові тони — застарілий б'юті-тренд. Візажисти не рекомендують користуватися рожевою помадою з великими блискітками через те, що вона має властивість підкреслювати блідість обличчя, додаючи при цьому віку.

Сливовий

Сливова помада
Сливова помада
pinterest. com

Якщо не хочете виглядати щонайменше на п'ять років старше, варто відмовитися і від сливового відтінку помади. До того ж, б'юті-експерти одноголосно твердять про те, що цей колір не варто використовувати практично у будь-якому віці. Більше того, він зробить зубну емаль візуально жовтішою, ніж вона є.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: