Американський репер Рей Джей, який потрапив у скандал через злите секс-відео з Кім Кардаш'ян, записав в Інстаграм емоційне звернення після виходу нового випуску шоу Джеймса Кордена за участю Кріс Дженнер.

Читайте також: Колишній хлопець Кім Кардаш'ян подає до суду на її матір через злите секс-відео

Виконавець звинуватив матір своєї ексдівчини в обмані, расизмі та бажанні його «поховати». У шоу Дженнер проходила детектор брехні, і на запитання про причетність до злиття інтимного ролика Кім та Рея відповіла негативно. Поліграф показав, що жінка каже правду.

Однак репер стверджує, що злити в Мережу секс-відео було ідеєю Дженнер, щоб привернути увагу до її реаліті-шоу «Сімейство Кардаш'ян», яке вийшло через сім місяців після інциденту. Рей дав згоду і разом із Кім підписав контракт на 400 тисяч доларів із Vivid Entertainment (компанія, що випускає фільми для дорослих).

Читайте також: Зірка популярного серіалу «Аббатство Даунтон» вагітна первістком

Джей стверджує, що було три різні секс-записи — два зняті в Кабо, а один в Санта-Барбарі, і що Кріс сама вибрала той, на якій її дочка Кім виглядала найкраще.

Музикант зазначив, що Дженнер хоче створити враження, що злиття відео 20-річної давності — його рук справа, а сама вона до цього не причетна. Рей пообіцяв подати до суду за наклеп на Кріс Дженнер, Джеймса Кордена та навіть поліграфолога Джона Грогана.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: