Читайте також: Економія на всьому: ТОП-5 зірок, які живуть дуже скромно

Багато зарубіжних селебрітіс під час війни публічно підтримують Україну, одягаючи на світські заходи вбрання від українських модельєрів. Деякі настільки закохані в українські бренди, що обирають створений ними одяг для повсякденного життя та зйомок на обкладинки журналів.

Мей Маск

Мама найбагатшої людини на планеті Ілона Маска, модель та письменниця Мей Маск обожнює українську вишиванку. Також у її гардеробі можна побачити дизайнерські речі від KRIS MARÁN, Юлії Магліч, BEVZA, Еdelvika, Олени Буреніної, Олени Руденко, 91LAB та Крістіни Бобкової. 

Джулія Робертс

Голлівудська кінозірка придбала сукню від українського бренду Overthesea. Знімком Робертс у цьому вбранні поділилася її стиліст Елізабет Стюарт.

Кейт Мосс

Знаменита модель прогулялася Лондоном у сукні-вишиванці від українського бренду Vita Kin.

Гвен Стефані

Співачка Гвен Стефані у фотосесії для вересневого номера видання Luisa Via Roma Magazine позувала у ​​чорній сукні українського бренду Bevza.

Мішель Вільямс

Читайте також: Відома голлівудська акторка перенесла два викидні

Вагітна зірка фільму «Веном» знялася для видання Variety у білій сукні з пір'ям із весільної колекції українського бренду Sleeper.

Леоні Ханне

Німецька модель з'явилася на червоній доріжці Венеціанського кінофестивалю-2022 у золотистій сукні українського бренду Milla.

Ріта Ора

Співачка Ріта Ора у серпні виступила на музичному фестивалі Zürich Openair у сукні українського бренду FROLOV.

Аманда Сейфрід

Відома акторка Аманда Сейфрід позувала для видання Los Angeles Times у сорочці українського дизайнера Олени Буреніної.

Авріл Лавін

Канадська виконавиця знялася для глянцю Basic Magazine у ​​жовтій сукні-жакеті та білому піджаку від українського дизайнера Ельвіри Гасанової.

Мілла Йовович

Читайте також: Фронтмен гурту Maroon 5 Адам Левін стане багатодітним батьком

Голлівудська кінозірка, яка народилася у Києві, у травні на благодійному вечорі фонду amfAR у Каннах з'явилася у бірюзовій сукні з пишними рукавами та довгим шлейфом від українського бренду Lever Couture.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: