Радник голови Черкаської обласної військової адміністрації, колишній ведучий і шоумен Олександр Скічко та його дружина Єлизавета Юрушєва, яка управляє готелями Fairmont Grand Hotel Kyiv та «Рів'єра»,  відзначили п'яту річницю весілля.

Читайте також: Зірка фільмів «Форсаж» Джордана Брюстер стала дружиною мільйонера

З нагоди знаменної дати дружина Скічко вирішила поділитися з підписниками яскравими кадрами, зробленими на церемонії одруження в 2017 році. Святкову вечірку в колі найближчих друзів і родичів закохані влаштували в столиці Грузії — Тбілісі.

«Рівно п'ять років тому у мене був один із найщасливіших днів у житті — я вийшла заміж за чоловіка моєї мрії. Сьогодні я хочу вкотре сказати спасибі, що ти є, що ти з'явився в моєму житті і перетворив його на казку, про яку я завжди мріяла. Дякую тобі за те, який ти батько, вони завжди знають, що поруч із ними супергерой! Дякую тобі за те, що навіть нас поділяють тисячі кілометрів, я відчуваю, що ти поряд. Я готова щодня говорити тобі «Так!», тому що через 5 років нічого не змінилося — люблю тебе шалено!», — звернулася до Олександра Єлизавета з нагоди 5-річчя їхнього шлюбу.

Гортуйте карусель, щоб переглянути всі фотографії та відео:

Нагадаємо, що у квітні 2022 року у Скічко та Юрушевої народилася друга спільна донька Анна. Маля з'явилося на світ в одній із клінік Австрії.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: