Українська виконавиця Оксана Муха, яка у 2019 році стала переможницею 9-го сезону вокального шоу «Голос країни», вперше розповіла підписникам про проблеми зі здоров'ям.

Читайте також: 84-річна актриса Джейн Фонда хвора на рак: подробиці

Заслужена артистка України розсекретила, що рік тому у неї виявили онкологічне захворювання. Однак, тільки зараз Оксана зважилася на відвертий пост в Інстаграм.

«Готова розповісти про мій непростий рік. Мій біль. Готова бо вважаю, що перемогла. Так гадаю, бо тепер знаю, як це — мати рак. Я пережила, мені переболіло, і тепер знаю, що перемогти — це реально, бо так має бути. Я мушу жити, бо люблю! Майже рік боролась за життя. Це був мій рак. Мій шлях. Я стала сильнішою. Рак - це не вирок. Але це дуже жорстоко. Настільки жорстоко, що ти закриваєшся. Навіть від найближчих друзів. Закриваєшся, щоб знайти сили для боротьби. Ти шукаєш шлях. А найважче —- намагаєшся прийняти ситуацію… і врешті, стати на цей шлях»», — поділилася співачка.

Муха зізналася, що зустріла прекрасних людей, які під час боротьби із захворюванням підтримували її. Також вона додала, що багато чого переосмислила. Оксана шкодує, що мало приділяла часу синові та собі.

Читайте також: Зіркові втрати: хто зі знаменитостей помер від раку в 2022 році

Переможниця «Голосу країни» зазначила, що навіть рак не зміг змусити її відмовитися від співу. Артистка виступала на концертах між курсами хіміотерапій. Також вона зізналася, що війна забрала багато сил.

«Ніхто і ніщо не зможуть зупинити мене співати. Бо через пісню я відкриваю людські душі. Таке моє призначення. Думки не припускала, що можу скасувати концерти, навіть в часі терапій, бо ви мене чекаєте. Тому ми з вами бачились в грудні 2021-го у Львові, у січні-2022 - у Вінниці, Києві та Івано-Франківську, і навіть у лютому-2022 у Празі, коли мені говорили, що це неможливо… але я знала, що в Бога все можливо. А потім почалась війна. Це забрало всі сили. Безвихідь. Дикий біль, бо ти далеко, бо ти не можеш допомогти так, як би хотів…», - написала Оксана.

Наприкінці публікації співачка зазначила, що за рік до хвороби зустріла кохання — художника на ім'я Микола. За словами Мухи, чоловік пройшов усі випробування разом із нею.

«Мені дуже пощастило. За рік до хвороби доля подарувала мені Миколу. Він пройшов поруч всі 24/7 випробувань. Мій Ангел-Охоронець. І ви зараз бачите ще один мій портрет авторства Миколи — «Я перемогла». Такою мене бачило небагато людей. Я повертаюсь. Трохи змінилась... Потребую відкритись знову», — поділилася українська зірка сцени.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: