Американська актриса і модель з бразильським корінням Джордана Брюстер і генеральний директор однієї з інвестиційних компаній Мейсон Морфіт одружилися через рік після оголошення про заручини.

Читайте також: Хто зіграє Кейт Міддлтон у серіалі «Корона»: розсекречено ім'я акторки

Як пише Page Six, 42-річна зірка фільмів «Форсаж», «Техаська різанина бензопилою: Початок» і серіалу «Даллас» та її коханий зіграли весілля в Санта-Барбарі, штат Каліфорнія. Зіркова наречена з'явилася на церемонії в облягаючій білій сукні без бретельок з мереживом та вишивкою на ліфі та з атласним шлейфом.

На святі можна було побачити різні автомобілі із фільмів «Форсаж». Після церемонії молодята сіли у знамениту синю Acura Integra.

Читайте також: Не пройшли кастинг: ТОП-5 акторів, яким не вдалося зіграти у «Грі престолів»

Зазначимо, що серед гостей весілля був помічений і екранний брат Джордани — Він Дізель, який у «Форсажі» грає Домініка Торетто. Також на церемонії були присутні американський репер Лудакріс і дочка покійного Пола Вокера.

Нагадаємо, що Брюстер у 2017-2020 роках була одружена з продюсером фільму «Техаська різанина бензопилою: Початок» Ендрю Формом. Колишнє подружжя має двох синів — Джуліана, якому 10 вересня виповниться 9 років, і 6-річного Роуена. Хлопчики також відвідали весілля мами.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: