Щодня українці стикаються з численними проблемами та виживанням загалом. Причиною цього стала жорстока та терористична війна Росії проти України. Українці страждають не лише від втрати близьких людей, розставання з коханими чоловіками, які вирушили на фронт, щоб захистити свою родину та протистояти ворогові, який має намір знищити населення України, а й від відсутності світла, опалення, зв'язку та Інтернету.

Росія безжально бомбардує українські міста та енергетику України. Але український народ так просто не зламати, тож не варто забувати, що українці – сильний народ і готовий боротися до кінця, щоб захистити свою свободу та життя.

Читайте також: Предатели Украины: ТОП-13 представителей медиасферы

Але до цієї характеристики не належать українці, які зрадили свою країну. Йдеться про дві українські знаменитості, які досі будують свою кар'єру в РФ. Вони не лише мовчать про війну в Україні, вони беруть нагороди від держави, яка нищить їхню країну.

Читайте також: Мама Регіни Тодоренко вперше після війни публічно звернулася до доньки

Героїнями цієї статті стали: уродженка Черкас Ганна Asti та одеситка Регіна Тодоренко, які засвітилися на світському заході в Москві. Там співачці Asti вручили нагороду за досягнення у російській музичній індустрії. Щодо телеведучої Тодоренка, то вона з'явилася на премії «Більше ніж зірки», щоб покрасуватися у новому вбранні. Відповідні фотографії з'явилися у соціальних мережах.

Регина Тодоренко премию "Больше чем звёзды" в Москве
Регина Тодоренко премию "Больше чем звёзды" в Москве
instagram.com/okmagazine_ru

Читайте також: Бывшего парня Регины Тодоренко оккупанты застрелили в Буче

Зазначимо, що епатажний захід, який організував глянець«OK!», відбувся під час терористичної атаки на мирні українські міста, і удостоїв Анну Asti нагородою в номінації «Головний град. Музика».

Анна Asti получила награду в Москве
Анна Asti получила награду в Москве
instagram.com/okmagazine_ru

Автор: Леся Сайко


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: