Цього року Хелловін, як і інші свята не такі, як раніше, але не варто забувати, що життя потрібно жити і тішити себе незважаючи ні на що. Ivona вирішила представити добірку фільмів, яка викликає ностальгію Хелловіна.

«Фокус-покус 2»

Сестри Сандерсон повертаються! «Фокус-покус 2» повертає Бетт Мідлер, Сару Джесіку Паркер і Кеті Неджімі в якості ваших улюблених відьом, щоб підготувати вас до Хелловіна. Оригінальний фільм вийшов у 1993 році і одразу став сімейною класикою.

«Крик»

«Скажи мені своє ім'я, я скажу своє». Повернімося до одного з найкращих фільмів жахів, коли-небудь створених. Це смертельна гра, де одна людина в масці сіє хаос у всьому місті. Фільм був знятий у 1996 році.

Або можна подивитися жахіття 2022 року:

«Хелловін. Кінець»

Через 44 роки та 13 фільмів «Хелловін. Кінець» повертається, щоб налякати вас. Кажуть, що це кінець останньої трилогії франшизи за участю Джеймі Лі Кертіса, котрий зіграв головну роль в оригінальному «Хелловіні» 1978 року. Фільм розповідає історію людини на ім'я Майкл Майєрс, який втікає з божевільні, щоб убити свою сестру.

«Бітлджус»

«Бітлджус» став фаворитом фанатів з моменту його дебюту в 1988 році. У фільмі розповідається історія мертвої пари, яка переслідує свій будинок, та нових людей, які живуть у ньому.

«Повсталий з пекла»

Кажуть, що «Повсталий з пекла» — це «переосмислення» фільму жахів Клайва Баркера 1987 року. Кінокритик CNN Браян Лоурі говорить у своєму огляді, що фільм розповідає історію молодої жінки Райлі, яка «бореться із залежністю і зрештою краде зі сховища», наражаючи себе і навколишніх (включаючи її брата) на небезпеку.

«Інтерв'ю з вампіром»

Хто не любить фільми Бреда Пітта? Додайте Тома Круза та Кірстен Данст, трохи вампірів, і ви отримаєте культову класику Хелловіна. У фільмі розповідається історія про те, як два вампіри перетворюють маленьку дівчинку на вампіра. Кінострічка здобула номінації на «Оскар» і з того часу продовжує переслідувати кіноглядачів.

«Практична магія»

У «Практичній магії» Сандра Буллок та Ніколь Кідман грають двох сестер, які завжди знали, що вони інші, бо вони відьми. Їхні тітки виростили їх і навчили магії, але вони виростають і дізнаються, що прокляті. Кожен чоловік, у якого вони закохуються, помирає трагічною смертю. Вони повинні використовувати свої сили, щоб раз і назавжди зруйнувати це прокляття і знайти своє єдине справжнє кохання.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: