Відома співачка Світлана Лобода довгий час будувала кар'єру у Росії. Однак після того, як вона публічно підтримала Україну на початку повномасштабної війни, артистці заборонили в'їзд до РФ.

Читайте також: Джулія Робертс розсекретила, як у себе на телефоні підписала номер Джорджа Клуні

Кілька місяців тому Лобода відвідала рідне місто Ірпінь, яке сильно постраждало від рашистів. Зірка вирішила фінансово допомогти відновити зруйновані будинки. У день свого 40-річчя, 18 жовтня, Світлана написала в Інстаграм, що передасть на відновлення трьох багатоповерхівок в Ірпені мільйон гривень.

«У свій день народження, я хочу перерахувати мільйон гривень, на відновлення трьох зруйнованих багатоповерхових будинків у місті Ірпінь. У кожному з них я була особисто. Це багатоповерховий будинок на вулиці Степанівській та на вулиці Висока, а також багатоповерховий комплекс «Грін Сайд». Так, я бачила на власні очі жахіття, які залишила по собі російська армія», — зазначила Лобода.

Іменинниця додала, що всього на відновлення будівель знадобиться чотири мільйони. Артистка попросила підписників допомогти їй і благодійному фонду зібрати необхідну суму.

«Мільйон гривень — це лише частина коштів, необхідних на основні та стратегічно важливі роботи в цих будинках, але заявок значно більше. А загальний бюджет на роботи з відновлення дахів та зміцнення фасадів – чотири мільйони гривень. Тому фонд DUSHA, з яким я співпрацюю, відкриває збір на суму, що бракує, для всіх, хто хоче приєднатися, і разом зі мною може протягнути руку допомоги сім'ям, які втратили дах над головою. Ваша допомога буде найкращим подарунком для мене на день народження. Знаю, що разом ми зможемо все! Головне — життя людей, а будинки ми відбудуємо!», — звернулася до фанів виконавиця.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: