У 2020 році голлівудські актори Меган Фокс та Браян Остін Грін офіційно розлучилися після 10-ти років подружнього життя та народження трьох синів. Причиною розірвання шлюбу стало захоплення Фокс іншим чоловіком — репером Machine Gun Kelly, який молодший за неї на 4 роки. Остін Грін довгий час не міг змиритися з тим, що дружина пішла від нього. Але усвідомивши, що цього разу вона не повернеться (це не перше розлучення пари), актор почав крутити романи.

Меган Фокс і Браян Остін Грін
Меган Фокс і Браян Остін Грін
Getty Images

У січні 2022 року Фокс оголосила, що вона і Machine Gun Kelly заручилися. А вже через місяць після цього Остін Грін повідомив, що його дівчина Шарна Берджес вагітна.

Меган Фокс і Machine Gun Kelly
Меган Фокс і Machine Gun Kelly
Getty Images

Це не єдиний «любовний трикутник» у світовому шоубізнесі. Згадуємо, хто ще з українських та зарубіжних знаменитостей попався на зраді.

Читайте також: Переможці «Еммі-2022»: найкращі актори та серіали 2022 року

Валерій Меладзе, Ірина Малухіна та Альбіна Джанабаєва

Популярний виконавець Валерій Меладзе був одружений з Іриною Мілухіною близько 25 років. Разом подружжя виховало трьох дочок і пережило смерть сина. Але, як з'ясувалося, артист мав ще одну родину.

Валерій та Ірина Меладзе на весіллі дочки ©instagram.com/irinameladze_
Валерій та Ірина Меладзе на весіллі дочки ©instagram.com/irinameladze_

Меладзе таємно зустрічався з ексучасницею «ВІА Гри» Альбіною Джанабаєвою. Співачка навіть народила йому сина у 2007 році. Через кілька років Валерій зізнався дружині у зраді та отримав розлучення у 2014 році. На той момент Джанабаєва вже була вагітна другим сином. Минулого року у пари народилася третя спільна дитина — дочка Агата.

Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва з синами
Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва з синами
instagram.com/albinadzhanabaeva

Анджеліна Джолі, Лора Дерн та Біллі Боб Торнтон

Ще до того, як відбити Бреда Пітта у Дженніфер Еністон, Джолі входила в інший відомий любовний трикутник. У травні 2000 року Анджеліна вийшла заміж за старшого на 10 років актора Біллі Боба Торнтона. Пара прославилася незвичайним виявом кохання. Подружжя обмінялося своєю кров'ю у спеціальних пробірках-прикрасах та зробило татуювання з їхніми іменами.

Анджеліна Джолі і Біллі Боб Торнтон
Анджеліна Джолі і Біллі Боб Торнтон
Getty Images

Заради шлюбу з Джолі, який у підсумку протримався лише три роки, Торнтон кинув зірку фільмів про Парк Юрського періоду та серіалу «Велика маленька брехня» Лору Дерн. Причому про розрив Лора дізналася, коли була на зйомках. Коханий таємно від неї зіграв весілля з Джолі у Лас-Вегасі.

Біллі Боб Торнтон і Лора Дерн
Біллі Боб Торнтон і Лора Дерн
Getty Images

Ольга Сумська, Євген Паперний та Віталій Борисюк

Читайте також: Відома українська співачка змушена продати будинок через безгрошів'я

Народна артистка України Ольга Сумська не приховує, що в неї зав'язався роман із колегою за театральною сценою Віталієм Борисюком, коли вона ще була одружена зі старшим на 16 років актором Євгеном Паперним. Одного разу Борисюк о другій годині ночі прийшов додому до коханої, щоб обговорити цю ситуацію з її чоловіком. Без скандалу не обійшлося.Паперний навіть погрожував закоханим сокирою. За словами Ольги, вона тієї ж ночі забрала маленьку доньку Антоніну і пішла від чоловіка.

Євген Паперний, Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Євген Паперний, Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Скриншот из видео

Джонні Депп, Ембер Герд та Ілон Маск

Всесвітньо відомий голлівудський актор Джонні Депп у 2015 році зіграв весілля з Ембер Герд, але вже через рік та чотири місяці вони оголосили про розлучення. Між подружжям досі тривають судові процеси. Ембер звинувачує ексчоловіка в домашньому насильстві, а Джонні колишню дружину — в наклепі.

Ембер Герд і Джонні Депп
Ембер Герд і Джонні Депп
Getty Images

В  2020 році раптово Депп згадав про стосунки Герд з Ілоном Маском. Нібито Герд зустрічалася з винахідником, ще будучи одруженою. Сам Маск заявив, що закрутив роман з Ембер вже після її розриву з Джонні і навіть публічно викликав Деппа на дуель за його наклеп. Чим закінчилася суперечка чоловіків, відомо лише їм двом.

Ембер Герд та Ілон Маск
Ембер Герд та Ілон Маск
instagram.com/amberheard


Вам буде цікаво почитати на Ivona: