Онук Єлизавети II принц Гаррі випустив першу публічну заяву з нагоди смерті 96-річної королеви.

Читайте також: Переможці «Еммі-2022»: найкращі актори та серіали 2022 року

На сайті своеї благодійної організації Archewell Foundation герцог Сассекський вшанував пам'ять покійної бабусі, процитувавши її слова, які вона вимовила перед родичами після смерті чоловіка, принца Філіпа в 2021 році: «Життя, звичайно, складається останніх розставань, і також із перших зустрічей».

«Бабусю, хоча це останнє розставання приносить нам великий смуток, я назавжди вдячний за всі наші перші зустрічі — від моїх ранніх дитячих спогадів з тобою, до першої зустрічі з тобою як моїм головнокомандувачем, до першого моменту, коли ти зустріла кохану дружину та обійняла улюблених правнуків. Я дорожу цими моментами, проведеними з вами, та багатьма іншими особливими моментами між ними. Вас вже дуже не вистачає не лише нам, а й усьому світу. І щодо перших зустрічей, тепер ми вшановуємо мого батька у його новій ролі короля Карла III», — звернувся до померлої Єлизавети II її онук.

Наприкінці послання Гаррі висловив сподівання, що королева та її чоловік-герцог Єдинбурзький возз'єдналися в іншому світі.

«Дякую за вашу відданість служінню. Дякую за вашу здорову пораду. Дякую за вашу заразливу посмішку. Ми теж посміхаємося, знаючи, що ви з дідусем тепер возз'єдналися, і обидва разом у світі», — написав принц.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: