Хіларі Болдвін розповіла, що чекає, коли Алек Болдвін зробить свою частину роботи і зробить вазектомію після її нещодавніх коментарів про те, що вона «покінчила» з пологами.

Читайте також: Голливудский актер Алек Болдуин случайно застрелил оператора родом из Украины

Мати сімох дітей розповіла про майбутнє своєї сім'ї і сказала: «Сподіваюся, ми закінчили». Ділячись своїми планами повністю зосередитися на дітях, які в неї є, а не знову завагітніти, також вона хотіла, щоб Алек зробив свій внесок у забезпечення цього і зробивши вазектомію.

38-річна жінка нещодавно народила дочку Іларію і з того часу розповіла про свої почуття до материнства під час прев'ю інтерв'ю Extra.

«Я б сказала, що ми закінчили, але я сказала, що ми закінчили з шістьма. Але Алек все ще має піти та виконати свою частину роботи. Тому, якщо він не виконує своєї частини роботи, іноді щось може статися», - сказала Хіларі.

Читайте також: Алек Болдвін у восьмий раз став батьком: фото новонародженої дитини

Зазначимо, у Хіларі та Алека семеро спільних маленьких дітей. Вони одружилися в 2012 році після зустрічі в нью-йоркському ресторані роком раніше. У актора також є дочка Айрленд Болдвін від колишньої дружини Кім Бейсінгер.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: