У другому епізоді другого сезону «Кардаш'ян», який вийшов опівночі у четвер, 29 вересня, 38-річна зірка реаліті-шоу Хлої Кардаш'ян розповіла, що 31-річний гравець НБА Трістан Томпсон зробив їй пропозицію майже два роки тому, і вона відмовив йому.

Читайте також: Хлої Кардаш'ян закрутила роман із італійським мачо Мікеле Морроне: фото

Під час бесіди з Кім Кардаш'ян Хлої розповіла про те, як Трістан зробив їй пропозицію в грудні 2020 року, і вона вирішила не розповідати про це своїй родині.

«Той факт, що він зробив пропозицію, а ви нам так і не сказали», - сказала 41-річна Кім. «І я запитав його через кілька місяців… вночі після того, як я подумала, що це сталося, і він такий: «О, я зробив це кілька місяців тому, вона не сказала вам, хлопці?»

Читайте також: Колишній хлопець Кім Кардаш'ян подає до суду на її матір через злите секс-відео

В іншій розмові Кім розповіла про свою розмову з Трістаном про пропозицію:

«Я ніколи не забуду, як Трістан подзвонив мені, і він збирався зробити їй пропозицію в День святого Валентина, який пройшов рік з тих пір, як у них була драма, так що це був останній День святого Валентина», - Згадує Кім. «А потім я подзвонив йому наступного дня і сказав: «Гей, я нічого не чув від Хлої. Боже мій, ти зробив пропозицію? і він такий: "О так, я зробив це в грудні". Боже мій, вона нам не сказала!»

Читайте також: Экс-бойфренд Хлои Кардашьян признался в изменах и наличии ребенка на стороне

У розмові з Кім Хлої згадала свою реакцію на пропозицію Трістана, яка сталася за три місяці до того, як Трістан таємно зв'язався з Маралі Ніколс, від якої у нього народилася дитина.

«Я сказала: «Мені потрібно переконатися, що це зовсім інші відносини, тому що я хочу з гордістю сказати, що я заручена з ким завгодно», - згадує Хлоя. «І саме тому я сказав: «Мені незручно приймати це зараз, тому що я не в захваті від того, щоб розповісти про це своїй сім'ї».

Читайте також: Сурогатна мати народила дитину Хлої Кардаш'ян та її ексбойфренду

Вона продовжила: «І як би боляче йому не було це чути, це була правда. Я ніколи не збираюся приймати щось або давати комусь помилкову надію, і я сказав йому це».


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: