Стрімінговий сервіс Netflix закінчив кастинг акторів на ролі Кейт Міддлтон та принца Вільяма для шостого сезону популярного серіалу про британську монаршу родину «Корона».

Читайте також: Не пройшли кастинг: ТОП-5 акторів, яким не вдалося зіграти у «Грі престолів»

Як повідомляє видання Deadline, продюсери вибрали одразу двох акторів на роль Вільяма, щоб зобразити його перехід від підліткового до юнацького віку. Руфус Кампа зіграє 15-річного принца, а Ед Маквей стане втіленням онука Єлизавети II у його пізніх підліткових та ранніх дорослих роках.

У кохану принца Вільяма Кейт Міддлтон у серіалі перетвориться молода актриса Мег Белламі. В серіалі покажуть початок любовних стосунків пари під час навчання в університеті Сент-Ендрюс.

Цікаво, що для всіх трьох вище названих акторів «Корона» стане дебютною роботою на телебаченні. 16-річний Руфус Кампа виконував головну роль у мюзиклі «Таємний щоденник Адріана Моула 13 та 3/4» на сцені Вест-Енду. 21-річний Ед Маквей грає у п'єсі «Табір Зігфріда» у лондонському театрі «Олд Вік». А 19-річна Мег Белламі виступала лише у аматорських спектаклях.


 Вам буде цікаво почитати на Ivona: