Читайте також: Попзірка повертається: Брітні Спірс випустила першу за 6 років пісню

Поки шанувальники «Ігри престолів» з нетерпінням чекають виходу нової серії спін-оффа улюбленого серіалу під назвою «Дім дракона», що стартував 21 серпня, Ivona вирішила згадати акторів, які брали участь у кастингу «Гри престолів», але так і не змогли отримати роль. Хтось не пройшов кастинг, а хтось відмовився від запрошення на проби.

Сем Клафлін розсекретив, що пробувався одразу на кілька ролей — Джона Сноу та Візериса Таргарієна, але так не одну з них не отримав. Цікаво, що акторові все ж таки вдалося попрацювати з Емілією Кларк у фільмі «До зустрічі з тобою».

Сем Клафлін
Сем Клафлін
Getty Images

Акторка Ізі Мейкл-Смолл майже отримала роль Санси Старк. За словами знаменитості, вона пройшла у два фінальні прослуховування, але в результаті роль дісталася Софі Тернер.

Іззі Мейкл-Смолл
Іззі Мейкл-Смолл
Getty Images

Актор міні-серіалу «Чорнобиль» Джаред Гарріс розсекретив, що мав можливість зіграти Його Воробейшество. Після його відмови роль дісталася Джонатану Прайсу.

Джаред Гарріс
Джаред Гарріс
Getty Images

Читайте також: Мама трьох дітей Блейк Лайвлі похвалилася плоским животиком у купальнику

Брайана Кокса запрошували зіграти короля Роберта Баратеона, але він вирішив відмовитися від зйомок. За словами актора, цього персонажа збиралися вбити досить рано, тому його зарплата не змогла б зростати з кожним сезоном, як це було у виконавців постійних ролей. Замість Кокса роль зіграв актор Марк Адді.

Брайан Кокс
Брайан Кокс
Getty Images

Зірка серіалу «Чужоземка» Сем Г'юен зізнався, що брав участь у кастингу «Ігри престолів» сім разів. Він пробувався на ролі Ренлі, Лораса та деяких членів Нічного Дозору.

Сем Г'юен
Сем Г'юен
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: