Дружина Олексія Арестовича дала відверте інтерв'ю українському глянцю ELLE Ukraine, в якому поділилася спогадами про перші дні війни, сім'ю та чоловіка. За її словами, у перший день війни вона майже не спала. Анастасія прокинулася посеред ночі і побачила чоловіка, який сидів на краю ліжка з телефоном у рука, а за хвилину були чути перші вибухи, і тоді вона почула від чоловіка, що почалася війна.

Читайте також: Посварилися через війну: 10 українських зірок, які перестали спілкуватися із родичами

Також Анастасія згадує, що після нападу Росії на Україну, вони деякий час не бачилися з чоловіком. Були дні, коли вона сумнівалася, чи побачить ще колись чоловіка. Саме тому кожна хвилина проведена з сім'єю для неї дуже цінна.

«Незважаючи на війну, ми намагаємося знайти час один для одного. Ми можемо зустрітися у гарному місці, щоб пообідати. Романтика є у всьому – від обіймів до щирих розмов», – сказала дружина Арестовича.

Читайте також: Як виглядають дружини та діти головних «крашів» українок Арестовича та Кіма

Анастасія додала, що Олексій за час війни став добрішим, і вона дуже пишається тим, що її чоловік у цей непростий для країни час спонукає людей співчувати іншим, викликає в них почуття милосердя та прийняття.

Анастасія зазначає, що війна ще раз показала їй, що Олексій може витримати будь-які психологічні та фізичні навантаження, залишаючись при цьому спокійним та розважливим.

«Гарантія мого почуття безпеки – це саме відсутність несподіванок», – сказала дружина радника ВП.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: