До початку війни українки були таємно закохані у голлівудських красенів чи мускулистих спортсменів. Тепер вони захоплюються політичними діячами. Головними «крашами» українських жінок стали радник голови Офісу президента Олексій Арестович та голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім.

Читайте також: Могилевська розсекретила, чи вцілів її будинок у Бучі

Ivona вирішила розповісти, що відомо про особисте життя цих двох політиків, з ким вони одружені і скільки у них дітей.

Олексій Арестович

46-річний «народний заспокоювач» Олексій Арестович був одружений двічі. Від першого шлюбу політик має дочку Аеліту. Однак, хто є матір'ю дівчинки, публічно не повідомлялося.

У 2015 році Олексій одружився з Анастасією Грибановою, директором з розвитку одного з українських видавництв. Друга дружина подарувала Арестовичу двох дітей — дочку Вероніку та сина Олександра.

Алексей Арестович с сыном ©facebook.com/alexey.arestovich
Алексей Арестович с сыном ©facebook.com/alexey.arestovich

Алексей Арестович с женой ©facebook.com/alexey.arestovich
Алексей Арестович с женой ©facebook.com/alexey.arestovich

Віталій Кім

Читайте також: У Росії зібралися зняти «Свати-8» без українських акторів

41-річний миколаївський політик, який обожнює розпочинати вечірні відеозвернення до народу фразою «Доброго вечора, ми з України!», теж є багатодітним батьком. Разом із дружиною Юлією він виховує трьох спадкоємців — дочок Євгенію та Олександру, а також сина Руслана. Цікаво, що наприкінці 2020 року дружина Кіма відкрила власний заклад із гриль-меню та коктейлями під назвою 19Bar.

Виталий Ким с женой и сыном ©facebook.com/VitaliiKimODA
Виталий Ким с женой и сыном ©facebook.com/VitaliiKimODA


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: