Це було хаотичне літо, але ваш гороскоп на вересень 2022 року доводить, що космос лише починається. Зрештою, цей місяць починається на ура, тому що Меркурій – планета спілкування – 2 вересня утворює опозицію з крикливим Юпітером, що може призвести до блискучих ідей та вибухових мозкових штурмів!

Читайте також: ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає великий конфлікт на початку вересня

Цей місяць починається з початку сезону Діви, а це означає, що ви будете вся в роботі. А коли 5 вересня Венера – планета кохання та дружби – увійде до Діви, це може знизити романтичне напруження, але підвищити рівень довіри та надійності у ваших стосунках. Однак ваші стосунки так чи інакше приречені на турбулентність. Зрештою, 9 вересня Меркурій стане ретроградним, розгорнувши цей човен на 8 градусів Терезів. Цей знак зодіаку, який уникає конфліктів і прагне гармонії, вміє посміхатися з приводу проблеми. Коли 10 вересня зійде повний місяць в екстрасенсорних та інтуїтивних Рибах, це може стати важливим моментом катарсису, тому приготуйтеся до цунамі емоцій, які вирвуться на волю.

16 вересня у ваших стосунках полетять іскри, а 22 вересня посилиться бажання посперечатися та знайти точки дотику. Оскільки 24 вересня Венера протистоїть чутливому Нептуну, це може послабити вашу пильність, тому переконайтеся, що ви захищаєте свою енергію.

Читайте також: ТОП-5 знаків зодіаку, які одержимі любов'ю та стосунками

Оскільки молодик у Терезах спонукає вас встановити намір і почати новий розділ 25 вересня, це допоможе вам розібратися з проблемами у відносинах і переосмислити свою відданість здоровій динаміці віч-на-віч. Оскільки 26 вересня Сонце у Терезах утворює опозицію з величезним Юпітером, ви також отримаєте чудове підвищення впевненості, проклавши шлях до успіху.

Астропрогноз для всіх знаків зодіаку на вересень 2022:

Овен

Меркурій буде ретроградним у вашому сьомому будинку партнерських відносин 9 вересня, а це означає, що в цей момент драма у стосунках може бути неминуча.

Телець

5 вересня ви отримаєте приплив чудової енергії, оскільки Венера — ваша правляча планета — увійде до вашого п'ятого будинку веселощів та задоволення.

Близнюки

Коли 10 вересня повня в Рибах освітить ваш сектор кар'єри, ви можете підготуватися до великих подій, які розгорнуться на очах у громадськості.

Рак

Меркурій протистоятиме Юпітеру у вашому 10-му будинку кар'єри 2 вересня, що може призвести до того, що ви розішле прес-реліз про свій останній успіх.

Лев

Коли 10 вересня повний місяць у Рибах стрясає ваш восьмий будинок смерті і відродження, ви можете позбутися марного вантажу у своєму житті.

Діва

Як тільки Меркурій стане ретроградним у вашому другому будинку грошей та самооцінки 9 вересня, ви можете почати переосмислювати те, у що ви вирішили надавати цінності.

Терези

9 вересня Меркурій стане ретроградним, і оскільки цей ретроградний рух відбувається у вашому першому будинку самості, це змушує вас побачити своє відображення у новому світлі.

Скорпіон

Коли Меркурій стане ретроградним 9 вересня, ви можете очікувати, що ваші сни стануть дуже дикими, тому не забудьте записати те, що ви можете згадати, коли прокинетеся вранці!

Стрілець

Меркурій стане ретроградним у вашому 11-му будинку спільноти 9 вересня, що може призвести до розбіжностей з людьми, які вас оточують.

Козеріг

Коли 9 вересня Меркурій стане ретроградним у вашому амбітному 10 будинку, це може призвести до деяких ускладнень, особливо коли йдеться про ваші стосунки з начальством.

Водолій

Як тільки повний місяць у Рибах пробудить ваш другий будинок грошей і самооцінки 10 вересня, ви зрозумієте, що не всі проблеми можна вирішити одним помахом кредитної картки.

Риби

У вас буде потужний момент істини, коли 10 вересня зійде повний місяць у Рибах, і ви зосередитеся на своїй думці про себе, а не на думці інших.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: