Канадсько-американський актор Меттью Перрі, найвідоміший по ролі в серіалі «Друзі», у своїй новій книзі розповів про романтичні стосунки з Джулією Робертс у середині 1990-х і про те, чому вони  так швидко закінчилися.

Читайте також: Два тижні в комі: зірка «Друзів» Меттью Перрі мало не помер через опіоїди

Актор згадав у своїх мемуарах «Друзі, коханці і велика жахлива справа», згідно з витримкою, опублікованою лондонським «Таймс», що Робертс висловила зацікавленість у появі в серіалі «Друзі», тільки якби могла бути в сюжетній лінії Чендлера».

На вимогу творця «Друзів» Марти Кауфман Перрі відправив Робертс три дюжини троянд і дотепну листівку, щоб «умовити» зірку «Красуні» погодитися на зйомки в серіалі.

«Так почалося тримісячне спілкування за допомогою щоденних факсів. Це було до інтернету, до стільникових телефонів — усі наші обміни здійснювалися факсом. І їх було багато; сотні», - пише Перрі, продовжуючи описувати, як «три чи чотири рази на день сидів біля свого факсимільного апарату і дивився, як аркуш паперу повільно розкриває своє наступне послання».

Незабаром факси стали «романтичними», що призвело до «п'ятигодинних» телефонних розмов ще до того, як пара зустрілася віч-на-віч. Після цього Робертс з'явилася біля дверей Перрі.

«Коли я відчинив двері, там була усміхнена Джулія Робертс. Мені здається, я сказав щось на кшталт: «О, це Джулія Робертс», – каже Перрі у спогадах, згадуючи свою реакцію у стилі Чендлера.

Читайте також: Джулія Робертс розсекретила, як у себе на телефоні підписала номер Джорджа Клуні

Звідти у пари швидко зав'язалися відносини, і вони були парою, коли Робертс з'явилася в епізоді «Друзі». Також Перрі описав деякі з найприємніших моментів під час їхнього недовгого роману, включаючи візит до родини Робертс до Таосу, штат Нью-Мексико, на Новий 1996 рік, але «два місяці по тому пара розійшлася».

«Зустрічатися з Джулією Робертс було для мене занадто багато. Я був постійно впевнений, що вона збирається попрощатися зі мною. Чому б і ні? – написав він, посилаючись на свої проблеми, що калічать, які він вважає основою своєї минулого адиктивної поведінки.

Читайте також: Умер актер из легендарного сериала «Друзья»

Також Перрі додав, що його було недостатньо і він не міг це виправити, адже був зламаний, зігнутий, нелюбимий. Тому замість того, щоб зіткнутися з неминучою агонією втрати коханої, він з нею розлучився через два місяці стосунків.

«Я розійшовся з прекрасною і блискучою Джулією Робертс», – написав актор.

Читайте також: Энистон боится, что Перри в мемуарах раскроет секреты ее развода с Питтом

У своїх мемуарах Перрі також обговорює свою боротьбу з алкоголем і залежністю і те, що зрештою призвело його до тверезості. Книга Метью Перрі «Друзі, коханці та велика жахлива річ» буде опублікована в Headline 1 листопада.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: