Знаменитості заробляють вельми значні суми, і можуть дозволити собі будь-яку забаганку. Однак деякі зірки відрізняються ощадливістю, і багато в чому собі відмовляють. Пропонуємо добірку знаменитостей, які живуть скромно і не витрачають багато грошей.

Різ Візерспун

Читайте також: Відома голлівудська акторка перенесла два викидні

Американська актриса Різ Візерспун вважає за краще відкладати гроші «на чорний день», і дуже обережно ставиться до покупок: якщо будинок — то невеликий у тихому районі, якщо косметика — то бюджетна, якщо сумка — то дорога , але на кілька років.

«Я стала одержима чорною шкіряною сумкою Row від бренду сестер Олсен, але вона неймовірно дорога, я не дозволю собі купити її. Така ціна лякає! Напевно, якби я навіть і купила її, це настільки б засмутило мене, що я повернула б її назад», — розповідала Різ британському Glamour.

Своїх дітей Візерспун також привчає до фінансової дисципліни, купуючи їм найпростіші іграшки.

Різ Візерспун
Різ Візерспун
Getty Images

Роберт Паттінсон

Британський актор Роберт Паттінсон заощаджує на одязі та транспорті. Як тільки закінчилися «Сутінки», він продав на аукціоні «вампірські» костюми. Також Роберт вважає за краще добиратися громадським транспортом, адже його авто за $1500 постійно ламається. Однак своїй любові до ретростилю актор зраджувати не збирається.

Роберт Паттінсон
Роберт Паттінсон
Getty Images

Кіану Рівз

Канадський актор Кіану Рівз не купує будинок, а мешкає у недорогих готелях, харчуючись у придорожніх кафе. На вбрання знаменитість теж не любить витрачатися, віддаючи перевагу простому одягу.

Читайте також: Фронтмен гурту Maroon 5 Адам Левін стане багатодітним батьком

Відсутність зіркової хвороби Кіану Рівз довів дуже милим вчинком: одного разу актор провів день у компанії бездомного, почастувавши його гамбургером та пивом.

При цьому Кіану Рівз дуже легко віддає величезні гроші на добрі справи: у 2003 році актор віддав 80 мільйонів доларів свого гонорару за зйомки в «Матриці» дизайнерам костюмів та команді, яка відповідає за спецефекти фільму, а 12 каскадерам подарував по новенькому мотоциклу.  

Кіану Рівз
Кіану Рівз
Getty Images

Кіра Найтлі

Англійська актриса Кіра Найтлі щороку виділяє суму, за межі якої в жодному разі не виходить. За словами знаменитості, такий підхід дозволяє їй зберігати дружні стосунки з людьми, які мають дохід набагато нижчий.

«Мені здається, підтримуючи спосіб життя з високими запитами, ви не можете по-справжньому спілкуватися з людьми, які живуть по-іншому. Мої найкращі, найвеселіші часи пройшли в найменш розкішних місцях», — зізналася Кіра американському Glamour.

Кіра Найтлі
Кіра Найтлі
Getty Images

Марк Цукерберг

Засновник Facebook неодноразово потрапляв у рейтинги найгірше одягнених знаменитостей, адже він часто змішується з натовпом, одягаючи прості джинси та футболку.

Також Марк Цукерберг заощаджує на подорожах: вибирає недорогі напрямки, зупиняється в готелях середнього класу, їсть у дешевих ресторанчиках та не залишає чайових.

Марк Цукерберг
Марк Цукерберг
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: