Догляд за волоссям — одна з найважливіших частин б'юті-рутини. Погодьтеся, мати гарні локони мріє кожна дівчина. Але не завжди вистачає коштів та часу на салонні процедури. Тому пропонуємо вам зробити процедуру ламінування волосся самостійно. Ефект вийде не гірше, ніж у найкрутішому салоні. Для нього знадобляться три інгредієнти, які швидше за все знайдуться у вашому будинку. Після домашнього ламінування волосся стає слухняним і об'ємним. Крім того, маска допомагає боротися з кінчиками, що січуться, і ламкістю. Результат триває приблизно 10-15 днів. Процедуру можна повторювати кожні два тижні.

Ламінування волосся желатином

Для приготування розчину, що ламінує, вам знадобиться звичайний желатин. У ньому містяться колаген та білок — саме вони допомагають покращити стан волосся. Найкраще використовувати желатин у вигляді порошку.

Складові:

  • желатин — 1 ст. л.
  • вода — 3 ст. л.
  • бальзам для волосся — кількість залежить від довжини

Як приготувати

Змішайте желатин та воду, поставте на водяну баню і помішуйте до утворення однорідної маси без грудочок. Потім остудіть суміш і додайте бальзам для волосся — стільки, щоб маски вистачило для всієї довжини ваших локонів.

Як наносити

Вимийте голову, використавши тільки шампунь. Злегка підсушіть волосся і розділіть його на три частини. На кожне пасмо по всій довжині нанесіть маску, відступивши кілька сантиметрів від коренів, щоб не забити сумішшю волосяні фолікули і не викликати сухість та подразнення на шкірі. Надягніть шапочку для душу або оберніть голову плівкою і загорніть зверху рушником. Щоб «активувати» склад, періодично прогрівайте рушник феном. Тримайте маску протягом години і промийте волосся водою без шампуню.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: