Неправильно підібраний відтінок

Читайте також: Ненависний «сніг» на голові: 5 ефективних способів позбутися лупи назавжди

Це найпоширеніша помилка, яка здатна «знищити» будь-який образ. Брови не повинні бути занадто темними (русяві дівчата з чорними бровами виглядають як мінімум дивно), не повинні бути теплого рудуватого відтінку, якщо основний колір волосся — холодний. В ідеалі — брови на 1-2 тони темніші за основний колір волосся, але не більше.

Самостійна стрижка брів

Неправильна стрижка може призвести до порушення напрямку росту волосся. В результаті ваші брови будуть стирчати в різні сторони, і зовсім не факт, що ви зможете зафіксувати їх гелем, щоб вони виглядали пристойно.

Яких б'юті-помилок варто уникати у догляді за бровами?
Яких б'юті-помилок варто уникати у догляді за бровами?
freepik.com

Неправильний догляд

Часто проблеми з бровами пов'язані з сухою шкірою, що лущиться, тому перш за все варто відмовитися від вмивання гарячою водою. Гаряча вода, як відомо, сушить волосся і робить його більш тьмяним і ламким. Особливо згубно це позначається на бровах взимку, коли вони і без того сухі. Не можна забувати і про харчування та зволоження брів. Експерти рекомендують щовечора наносити на брови спеціальні олії, акуратно масажувати їх по лінії росту волосків і щодня розчісувати їх спеціальною щіточкою — так ви зможете підтримувати красу брів і стимулювати їх зростання.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: