Читайте також: Проста і красива зачіска на кожен день: показує Лілі Коллінз

Деякі зачіски та стрижки залишаються актуальними довгі роки, а інші — лише один чи два сезони. Більше того, зачіска настільки багато означає, що нерідко може зіпсувати навіть найрозкішніший аутфіт. Розповідаємо, які стрижки більше не в тренді, щоб ви були у всеозброєнні, коли захочете освіжити образ.

Дуже короткий чубчик

Дуже короткий чубчик
Дуже короткий чубчик
Getty Images

Чубчик — це незаперечно важливий і стильний акцент у кожній стрижці. Тільки дуже короткий чубчик може зіграти з вами злий жарт: через невелику довжину волосся може стовбурчитися в різні боки. Якщо хочете варіант коротший, вибирайте модний рваний чубчик. Такий носять вже багато знаменитостей, серед яких супермоделі Емілі Ратаковскі та Джіджі Хадід.

Асиметрія

Ріанна
Ріанна
Getty Images

Читайте також: Залишити в минулому: 5 найгірших beauty-звичок, які псують вашу шкіру

Найочевидніший приклад неактуальної стрижки — зачіска з чітко вираженою асиметрією: косий чубчик, боб з різною довжиною волосся — це вже вийшло з моди. Для створення трендової зачіски б'юті-експерти радять зробити прикореневий об'єм і недбало перекинути основну частину волосся набік. Такий варіант виглядатиме куди ефектніше. Для цього не забудьте запастися стайлінговими засобами, які допоможуть зберегти первісний вигляд волосся якнайдовше протягом дня.

Виголені скроні

Виголені скроні
Виголені скроні
Getty Images

У топі антитрендів опинилися і застарілі стрижки з поголеними скронями. Незважаючи на те, що вони відсилають до теплої ностальгії за початком 2000-х, цього сезону від подібних експериментів з волоссям краще відмовитися. До того ж, така стрижка мало кому підходить, та й виглядає не зовсім привабливо та жіночно.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: