Читайте також: Залишити в минулому: 5 найгірших beauty-звичок, які псують вашу шкіру

Довгі густі вії — мрія будь-якої дівчини, адже вони роблять погляд виразним і красивішим. До того ж, зовсім необов'язково робити дорогі процедури в салоні, щоб досягти бажаного ефекту. Є кілька домашніх способів, які допоможуть вам у цьому питанні. Звичайно, підходити до проблеми потрібно комплексно.

Завжди очищайте вії

Дуже важливо очищати вії від туші та інших б'юті-засобів. Крім того, важливо змивати косметику з очей делікатно і не терти щосили вії, тому що це призводить до пошкоджень. Просто прикладіть добре змочений ватний диск до повік, і змивайте мейкап плавними рухами вниз.

Олія для росту вій
Олія для росту вій
freepik.com

Розчісуйте вії

Вії, як і волосся на голові, потрібно регулярно розчісувати. Найкраще для цього підійде спеціальна закруглена щіточка. При розчісуванні можете також опускати щіточку в масло для росту вій — ефект від цього дуже схожий на ламінування, хоч і не довготривалий.

Використовуйте олії

Кращі засоби для росту вій — усілякі олії. Відмінно підійде реп'яхова, абрикосова і рицинова. Будь-яку з них можна купити у найближчій аптеці за дешевою ціною. Щодня перед сном наносьте ватяною паличкою масло на вії по лінії росту волосся — це відмінно їх живить і прискорює ріст. Головне — перед нанесенням перевірте масло на наявність у вас алергії.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: