Румер Вілліс та Дерек Річард Томас

Читайте також: Як виглядали українські зірки на новорічних святах у дитсадку: архівні фото

У грудні стало відомо, що голлівудські кінозірки Брюс Вілліс і Демі Мур вперше стануть дідусем і бабусею. Їхня старша дочка, 34-річна акторка Румер Вілліс оголосила про вагітність від бойфренда, музиканта Дерека Річарда Томаса.

Гвен Стефані та Блейк Шелтон

У грудні ЗМІ повідомили про те, що екссолістка групи No Doubt, співачка Гвен Стефані, та її чоловік, кантрі-виконавець Блейк Шелтон чекають першу спільну дитину. 53-річна виконавиця не могла самостійно завагітніти, тож вирішила зробити ЕКЗ.

Луї Дюкре та Марі Шевальє

У листопаді онук Грейс Келлі та племінник князя Монако Луї Дюкре повідомив, що його дружина Марі вагітна первістком.

Джемма Артентон та Рорі Кінан

Британська акторка Джемма Артертон, яка зіграла агента МІ-6 Строберрі Філдс у двадцять другому фільмі про Джеймса Бонда «Квант милосердя», теж готується до поповнення в сім'ї. Про те, що 36-річна кінозірка та її чоловік Рорі Кінан чекають на первістка, стало відомо в листопаді.

Джемма Артертон
Джемма Артертон
Getty Images

Світлана Тарабарова та Олексій Бондар

Українська виконавиця Світлана Тарабарова та її чоловік, концертний директор Олексій Бондар у 2023 році стануть багатодітними батьками. 32-річна співачка у жовтні повідомила, що вагітна третьою дитиною.

Кейлі Куоко та Том Пелфрі

Виконавиця ролей Біллі Дженкінс у «Зачарованих», Пенні в «Теорії Великого вибуху» та Кессі Боуден у «Бортпровідниці», 37-річна американська акторка Кейлі Куоко вперше стане мамою. Знаменитість вагітна дівчинкою. Батьком майбутньої малечі є бойфренд Куоко — 40-річний актор Том Пелфрі.

Гіларі Свенк та Філіп Шнайдер

Читайте також: Розлучення скасовується: Настя Каменських та Потап разом засвітилися на різдвяній вечірці

На початку жовтня володарка двох «Оскарів» за головні ролі у фільмах «Хлопці не плачуть» та «Крихітка на мільйон доларів», американська акторка Гіларі Свенк зізналася, що в 2023 році вперше стане мамою. 48-річна голлівудська зірка та її чоловік, підприємець Філіп Шнайдер, стануть батьками двійнят.

Дар'я Рибак

Акторка серіалів «Папік», «Свати», «100 тисяч хвилин» Дар'я Рибак у жовтні повідомила, що вагітна первістком. Батька майбутньої дитини знаменитість тримає в таємниці.

Кріссі Тейген та Джон Ледженд

У вересні американська письменниця, ведуча та колишня модель Кріссі Тейген оголосила про вагітність. Через два роки після важкого викидня вона та її чоловік, виконавець Джон Ледженд готуються до народження третьої дитини.

Адам Левін та Біаті Прінслу

43-річний вокаліст гурту Maroon 5 Адам Левін та його 34-річна дружина, намібійська модель Біаті Прінслу втретє стануть батьками. Про майбутнє поповнення у зірковій родині стало відомо після публікації нових знімків папараці у вересні.

Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс

Читайте також: Наробили галасу в Мережі: ТОП-10 найпопулярніших нарядів Кейт Міддлтон у 2022 році

Блейк Лайвлі і Раян Рейнольдс, схоже, вирішили не зупинятися на трьох дітях і вже чекають на народження четвертої. Про майбутнє поповнення в сім'ї голлівудських акторів почали писати у вересні після того, як Лайвлі засвітила кругленький животик на 10-му щорічному саміті Forbes Power Women's Summit у Нью-Йорку.

Блейк Лайвлі і Раян Рейнольдс
Блейк Лайвлі і Раян Рейнольдс
Getty Images

Марк Цукерберг та Прісцила Чан

У вересні засновник Facebook Марк Цукерберг та його дружина Прісцила розповіли, що готуються до народження третьої дочки.

Келлі Осборн та Сід Вілсон

Незабаром 38-річна співачка Келлі Осборн вперше стане мамою. Про вагітність вона оголосила 12 травня, виклавши в Інстаграмі знімок УЗД. Батьком майбутньої дитини є музикант гурту Slipknot Сід Вілсон.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: