Колишній чоловік Мерайї Кері репер Нік Кеннон знову став батьком. Ведучий «Співак у масці» оголосив у п'ятницю, що він і Бріттані Белл вітали свою третю спільну дитину, сина на ім'я Rise Messiah Cannon. Загалом у Кеннона 10 дітей.

«Ще одне благословення! Оскільки моя подорож по цій планеті стає все більш чудовою і незбагненною, все, що я можу зробити, це дякувати Богові і продовжувати просити Всевишнього спрямувати мої кроки. Він дав мені управління та владу над сімейною динамікою, що для деяких неймовірно», - написав Кеннон у соціальних мережах. «Але ще важливіше, він благословив мене люблячими людьми, які дбайливо ведуть мене в цьому цілеспрямованому житті. Я так у боргу і вдячний за енергію матріархату у скрутну хвилину. @missbbell була скеля та основа мого шляху до батьківства. Вона навчила мене так багато про виховання дітей, психології, духовності, любові і просто життя в цілому».

Раніше  у Кеннона народилася дев'ята дитина, дочка Онікс Айс Коул Кеннон, його дочка від моделі ЛаНіш Коул.

Читайте також: 5 детей за 2 года: Экс-супруг Мэрайи Кэри станет отцом в восьмой раз

У Кеннона також є братські близнюки Мароккан і Монро від його колишньої дружини, співачки Мерайї Кері, є син Голден і дочка Могутня Королева з Беллом, а також сини-близнюки Сіон і Зілліон від ді- Джея Еббі Де Ла Роса.

Син на ім'я Дзен, якого він ділив з моделлю Аліссою Скотт, помер від раку мозку торік у віці п'яти місяців.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: