До розквіту своєї акторської кар’єри виконавиця однієї з головних ролей комедійного серіалу «Будиночок на щастя», що показує Новий канал, Віталіна Біблів 11 років працювала дитячим аніматором. З того періоду акторка згадує багато смішних історій.

«Я була клоуном Шушу, працювала в мережі дорогих ресторанів. Це відбулося на початку 2000-х. Ресторан «Дежавю», де і сталася ця історія, був не для простих відвідувачів (усміхається). Я проводила там дитячий день народження сина відомої людини. До речі, зараз цей малий теж дуже відомий, але я не буду називати імен. Йому тоді виповнювалося 12 років. Вік, на мою думку, дуже жорстокий, бо діти вже не розуміють, навіщо їм аніматор, але й самі впоратися не можуть. Отже, маленькі гості були страшно неорганізовані»,  — згадує Віталіна Біблів у YouTube-проєкті «Правда чи брехня?» на каналі Klassen.

Акторка пригадує, що намагалась організувати конкурси й активності для дітей, але марно. До однієї незвичайної зустрічі.

У цей ресторан ходили обідати видатні люди: Андрій Данилко, брати Кличко… – уточнює Віталіна. – І от, уявіть, ми бавимося в окремій кімнаті, і ці діти постійно мене звідти викидають. Вилітаю я з дверей, піднімаю очі, а там сидить і їсть наш сьогоднішній мер Віталій Кличко. Глянув на мене: «Допомогти?» Я: «Ні, ні, сама впораюся. Смачного». І повертаюся у дитячу кімнату, та через деякий час мене знову викидають. Вилітаю, падаю біля Кличка, він ще раз пропонує допомогу, а я відмовляюся. Потім це повторюється втретє. Тоді він спокійно витирає рота, піднімає мене на плече, відчиняє двері й заходить у дитячу кімнату. Там усі миттєво замовкають. Кличко каже: «Це Шушу. І це мій друг. Якщо ще раз хтось з вас її образить, то матиме справу зі мною. Добре?» І після цього я з тими дітьми останню годину робила все, що хотіла.

Дивіться усі сезони комедійного серіалу «Будиночок на щастя» з понеділка по четвер о 19:00 на Новому каналі!


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: