Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Одна з найпопулярніших пар сучасного шоу-бізнесу розпалася ще до початку війни, проте зробила спільну заяву про майбутнє розлучення лише 18 березня. Пара була одружена майже 7 років. Ходять чутки, що Дорофєєва закрутила роман із ресторатором Михайлом Кацуріним, а Дантес зустрічається з екс-дружиною Кацуріна Дашею.

Поліна Логунова та Дмитро Ступка

Читайте також: Підсумки 2022 року: у кого з українських зірок народилися діти під час війни

Онук легендарного українського актора Богдана Ступки, актор Дмитро Ступка розлучився із дружиною, ведучою та блогером Поліною Логуновою. Про те, що пара розпалася після 6 років шлюбу, стало відомо на початку квітня із офіційної заяви Логунової в Інстаграм. У пари є 5-річна дочка Богдана, яка зараз разом із матір'ю живе у США. Зазначимо, що Поліна вже отримала пропозицію від нового коханого.

Валерій та Юлія Харчишини

Фронтмен гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин також розійшовся із дружиною Юлією після 13 років шлюбу ще до повномасштабної війни. Але лише у травні повідомив про це публічно. У колишнього подружжя троє синів.

Валерій и Юлія Харчишини ©instagram.com/valeriy.kharchyshyn_dr
Валерій и Юлія Харчишини ©instagram.com/valeriy.kharchyshyn_dr

Наталія Валевська та Володимир Пригладь

Українська виконавиця Наталія Валевська розлучилася зі своїм чоловіком та продюсером після 20 років стосунків та 18 років шлюбу. Про те, що пара більше не разом, стало відомо на початку червня. На жаль, подружжю так і не вдалося стати батьками.

Олександр Роднянський-молодший та Яніна Студиліна

Син кінопродюсера Олександра Роднянського, радник Володимира Зеленського з економічних питань Олександр Роднянський-молодший розлучився із дружиною, російською актрисою Яніною Студіліною. На початку червня виконавиця ролі Поліни Зеленової в «Ранетках» в інтерв'ю заявила, що чоловік постійно ставив її перед вибором: або сім'я і життя в Європі (Роднянський-молодший працював у США та Великій Британії), або робота в Росії, і вона нібито обрала власне життя на батьківщині. Батько Роднянського заявив, що його син узяв академічну відпустку в Кембриджському університеті, де він викладає, і переїхав до рідного Києва, щоб допомогти президенту України виграти війну.

Олександр Роднянський-молодший і Яніна Студіліна ©instagram.com/yanina_studilina
Олександр Роднянський-молодший і Яніна Студіліна ©instagram.com/yanina_studilina

Ганна Богдан та Михайло Залівако

Головний герой 11-го сезону «Холостяка» та його обраниця вирішили розлучитися через рік після проекту. Анна повідомила про розрив на своїй сторінці в Інстаграм у червні.

Тарас Цимбалюк та Тіна Антоненко

Актор серіалів «Кріпосна», «Впіймати Кайдаша» та «Кава з кардамоном» розлучається вдруге. 19 червня він та його дружина, візажистка Тіна Антоненко, оголосили про розставання після 4 років стосунків та 11 місяців шлюбу. Говорять, що не витримали випробування війною.

Віталій Кличко та Наталія Кличко

Читайте також: Тоді і зараз: як змінилися актори-підлітки із популярних фільмів та серіалів 2000-х

У серпні мер Києва Віталій Кличко в одному з інтерв'ю оголосив про розлучення з дружиною Наталією, яка вже довгий час живе в Німеччині. Після розставання вони залишилися в добрих стосунках. Пара прожила у шлюбі 25 років, і в них народилося троє дітей - дочка Ліза та сини Єгор та Максим.

Віталій Кличко та його колишня дружина Наталія
Віталій Кличко та його колишня дружина Наталія
Getty Images

Костянтин Войтенко та Валентина Войтенко

Дружина зірки серіалів «Коли ми вдома» та «Будиночок на щастя» на початку жовтня повідомила, що їй та Костянтину не вдалося налагодити стосунки, тому вони офіційно оформили розлучення після 7 років шлюбу. Валентина зізналася, що вже повернула дівоче прізвище — Марініна. Колишнє подружжя має 6-річну доньку Емілію.

Андрій Джеджула та Юлія Леус

У жовтні Леус написала в Інстаграм-сторіс, що вона та Андрій оформили розлучення і тепер вона знову офіційно вільна. Блогерша та ведучий були разом 5 років. Минулого року у них народилася донька Адель.

Володимир Остапчук та Христина Гірник

У жовтні в українських ЗМІ з'явилася інформація про те, що ведучий та шоумен Володимир Остапчук розлучився із дружиною-нотаріусом після 2 років шлюбу. Однак пара досі офіційно не підтвердила розрив.

Сергій Лещенко та Анастасія Топольська

У листопаді дружина журналіста та політика Сергія Лещенка Анастасія Топольська, більш відома під псевдонімом DJ NASTIA, в Інстаграм-сторіс повідомила, що вона розлучилася та показала нового обранця.

Михайло Крупін

У листопаді український реп-виконавець Михайло Крупін, який прославився у гурті «Корупція», в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк зізнався, що перебуває у процесі розлучення з другою дружиною.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: