Дружина українського боксера та мера Києва Віталія Кличка, співачка та колишня модель Наталія Кличко висловилася про нове інтерв'ю чоловіка, яке було оприлюднено 15 серпня. 50-річний Кличко повідомив, що він і його дружина вирішили розлучитися після 25 років шлюбу.

Читайте також: Чоловік Руслани Писанки повідомив, де і коли відбудеться церемонія прощання з акторкою

Наталія на своїй сторінці в Інстаграм підтвердила, що вона та Віталій подають документи на розлучення. Дружина мера столиці України подякувала йому за роки у шлюбі та назвала причину розлучення. За словами жінки, їх із чоловіком шляхи розійшлися через відстань: Віталій будував політичну кар'єру в Києві, коли Наталія жила в німецькому місті Гамбург.

«Я вдячна за все, що було на нашому спільному шляху, довжиною в 25 років ... Наше розлучення — це обдумане, взаємно прийняте рішення. Так склалося, що за багато років життя в різних країнах наші життєві шляхи поступово розійшлися…», — написала Кличко.

Читайте також: Святкуватимуть три дні: Аффлек і Лопес готуються до ще одного весілля

Наталія додала, що вона і Віталій зараз у дружніх стосунках і, як і раніше, підтримують один одного.

«Ми виростили 3-х приголомшливих дітей і залишаємося для них назавжди їхніми батьками. Між нами, як і раніше, дружні, повні поваги до одне одного стосунки. Ми завжди підтримували та продовжуватимемо підтримувати одне одного за будь-яких обставин… Я бажаю Віталію тільки всього найкращого... Нова "глава життя" починається...», — зазначила Наталія.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: