Американська телезірка, найвідоміша як учасниця реаліті-шоу «Сімейство Кардаш'ян» Кріс Дженнер є королевою та творцем драм та скандалів. Сьогодні вона вирішила згадати всі романтичні відносини Кріс Дженнер і чутки про її романи.

Зазначимо, що зараз Кріс зустрічається і живе разом із Корі Гемблом. Пара у відносинах вже 8 років, незважаючи на велику різницю у віці – 25 років.

Кріс Дженнер була одружена раніше?

Читайте також: Бывший телохранитель обвинил Крис Дженнер в домогательствах

У Кріс було два офіційні шлюби. Перший – у 1978 році. Вона вийшла заміж за адвоката Роберта Кардаш'яна-старшого, який помер від раку 2003 року.

Колишнє подружжя має чотири спільних дітей: 43-річну Кортні Кардаш'ян, 42-річну Кім Кардаш'ян, 38-річну Хлою Кардаш'ян і 35-річний єдиний син Роб Кардаш'ян.

Кріс Дженнер з дітьми та першим чоловіком Робертом Кардаш'ян
Кріс Дженнер з дітьми та першим чоловіком Робертом Кардаш'ян
instagram.com/KrisJenner

Зазначимо, що шлюб пари закінчився в 1991 році. У тому ж році Кріс вийшла заміж за Брюса Дженнера, який змінив стать та ім'я на Кейтлін Дженнер.

Брюс і Кріс мають дві спільні дочки: 27-річну Кендалл Дженнер і 25-річну Кайлі Дженнер.

Кріс і Кейтлін (Брюс) розлучилися у 2013 році, а їхнє розлучення завершилося у 2015 році.

Кріс і Брюс Дженнер разом з дітьми та зятями
Кріс і Брюс Дженнер разом з дітьми та зятями
instagram.com/KrisJenner

З ким Кріс Дженнер зустрічалася?

Корі Гембл

Кріс почала зустрічатися з менеджером з талантів Корі Гемблом у 2014 році.

Читайте також: Стало відомо, скільки заробляють сестри Кардаш'ян-Дженнер на Hulu

Пара часто пише один про одного в соціальних мережах. Зокрема їм подобається висловлювати свою вдячність один одному в Instagram. Вони разом відвідують світські заходи. Корі навіть з'явився в сімейному шоу "Сімейство Кардаш'ян" (Keeping Up With the Kardashians), а потім був показаний у новому проекті на Hulu "Кардаш'яни" The Kardashians.

Кейтлін (Брюс) Дженнер

Кріс і Кейтлін мали 22-річний шлюб, який часто документували по телебаченню після прем'єри «Йти в ногу з Кардашцями» у 2007 році. Протягом усього шоу глядачі бачили, як пара часто сперечалася, перш ніж зрештою оголосила про розлучення.

Читайте також: Кто самый богатый в семействе Кардашьян-Дженнер

Прихильники побачили, як у серіалі розгортається драма про розлучення, а також подорож Кейтлін, коли вона стала трансгендерною жінкою. Хоча їхні стосунки певний час здавалися непростими, схоже, що колишня пара тепер у добрих стосунках.

Під час спеціального випуску ABC News у квітні 2022 року «Кардаш'яни» Кріс сказала Робін Робертс, що вона та Кейтлін «друзі».

Тодд Ватерман

Кріс була замішана у скандалі зі зрадою Тодду Вотерману під час її шлюбу з Робертом Кардаш'ян-старшим. Вона обговорювала роман у програмі «Сімейство Кардаш'ян» та у своїх мемуарах «Кріс Дженнер… і все, що пов'язане з Кардаш'ян».

Тодд Ватерман та Кріс Дженнер
Тодд Ватерман та Кріс Дженнер
instagram.com/KrisJenner

Читайте також: Колишній хлопець Кім Кардаш'ян подає до суду на її матір через злите секс-відео

Тодд вперше з'явився у червневому епізоді 2012 року після того, як Кріс побачила його під час уроку тенісу. Сюжетна лінія тривала протягом кількох епізодів, і Кріс зрештою погодилася зустрітися з Тоддом за вечерею в епізоді, прем'єра якої відбулася 29 липня 2012 року. Зрештою, Кріс вирішила знову припинити спілкування з Тоддом.

Роберт Кардаш'ян старший

Читайте також: Ким Кардашьян поделилась подробностями сексуальной жизни с Питом Дэвидсоном

Роберт був першим чоловіком Кріс. Вона часто високо відгукувалася про нього під час «Іти в ногу з Кардашці». Роберт трагічно помер від раку стравоходу 30 вересня 2003 року у віці 59 років.

Його діти часто вшановують пам'ять свого батька у соціальних мережах та у своїх популярних шоу, де вони з любов'ю говорять про нього.

Роберт Кардаш'ян-старший зі своїми дітьми
Роберт Кардаш'ян-старший зі своїми дітьми
instagram.com/KrisJenner

Чутки

Також ходили чутки, що Кріс Дженнер мав зв'язок з ререпом Дрейком. А коли вона була одружена з Кардаш'яном її звинувачували в романі з О.Джей Сімпсоном, який був виправданий у вбивстві своєї дружини.

О. Джей Сімпсон, Кріс Дженнер та Роберт Кардаш'ян-старший
О. Джей Сімпсон, Кріс Дженнер та Роберт Кардаш'ян-старший
instagram.com/KrisJenner

Читайте також: На рэпера Дрейка подают в суд из-за секса с «перчиком»: подробности

Але ці чутки Кріс заперечувала, заявив, що ніколи не спала з чоловіком своєї подруги О.Джей Сімпсоном. Що стосується Дрейка, то цей слух Кріс навіть не коментувала, але її колишній зять Каньє Вест заявив, що у його колишньої свекрухи Кріс Дженнер був секс із музикантом Дрейком.

Кріс Дженнер та репер Дрейк
Кріс Дженнер та репер Дрейк
instagram.com/KrisJenner


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: