Читайте також: Заборони дня 14 жовтня 2022 року: що не можна робити на Покрову Пресвятої Богородиці

Знаменита американська акторка Джесіка Честейн у токшоу «Джиммі Кіммел у прямому етері» розповіла про свою поїздку в Україну на початку серпня. Кінозірка зізналася, що в перші місяці війни відчувала себе «непотрібною», бо не знала, як допомогти друзям з України та їхнім співгромадянам.

«Моєму другу довелося покинути свій будинок. Я сказала, якщо я можу щось зробити, будь ласка, дай мені знати, адже моє серце просто розривається. Коли мене запросили, я була щаслива, бо іноді почувала себе такою непотрібною. Я хотіла зробити все, що в моїх силах, щоб допомогти чи покращити щось», — поділилася Честейн.

Джесіка розповіла, що літаком прилетіла до Польщі, а звідти до столиці України 12 годин добиралася потягом разом з другом без охорони та перекладача. Одразу ж після прибуття акторка вирушила до Ірпіня, де побачила, як окупанти зруйнували місто, а також відвідала дитячу лікарню та побувала у квартирі мешканців міста.

Читайте також: Хлої Кардаш'ян перенесла операцію на обличчі: що сталося з телезіркою

Крім того, голлівудська кінодіва в Києві зустрілася з Володимиром Зеленським. За словами Джесіки, президент розпитував у неї, чи пишуть ще американські ЗМІ про війну в Україні. Також Зеленський зізнався акторці, що переживає про те, чи буде в українців газ та електрика цієї зими.

«Зеленський був дуже вдячний. Він запитав, чи говорять у пресі у Сполучених Штатах про Україну. Він сказав, що важливо, щоб люди більше говорили про це, тому що їм справді дуже потрібна допомога. І він сказав, що вони справді бояться того, що станеться восени та взимку. Знаєш, якщо відключать електрику. Він просив, будь ласка, розмовляйте з людьми, розмовляйте зі своїми друзями. Я думаю, що він намагається зробити все, щоб світ не забув про них», — додала Честейн.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: