Популярна американська акторка та модель Мілла Йовович, яка народилася у Києві, відреагувала ракетні обстріли по Україні 10 жовтня.

Читайте також: 49-річна зірка «Гри престолів» Ліна Гіді вдруге вийшла заміж

На своїй сторінці в Інстаграм знаменитість оприлюднила нову заяву, в якій підтримала українців. Мілла зазначила, що вона спустошена руйнуваннями, які завдала РФ, і додала, що її серце зараз із її народом.

«Моя батьківщина Україна зазнала численних ракетних ударів. Мирні жителі лежать мертвими на вулицях колись мирних міст, вулицями яких я ходила і милувалася красою. Я спустошена руйнуванням і не можу навіть уявити, яке горе зараз переживає народ. Я тільки можу сказати їм, що моє серце з ними. І воно розбите. Я хочу, щоб вони знали, що я підтримую їх. #славаукраїні», — поділилася переживаннями Мілла.

Читайте також: Заборони дня 11 жовтня 2022 року: що не можна робити на Харитонів день

Йовович зізналася, що планувала присвятити нову публікацію Дню корінних народів Америки, але після жахливих новин з України вирішила, що треба нагадати світові про війну, яку розпочала Росія.

«У цьому світі так багато ненависті, репресій та образ. Я хочу, щоб люди дали спокій один одному. Я хотіла написати про День корінних народів тут, в Америці, але після прочитання цієї новини мене просто нудило. Я втомилася від розпалювання війни за кордоном, втомилася від переваги білих вдома, втомилася від самовдоволених людей, які намагаються змусити інших повірити в те, у що вони вірять. Набридло. Але на особистому рівні сьогодні я маю стояти поряд з місцем свого народження і сумувати разом з ними. Я сумую разом із народом України», — написала зірка фільмів «Оселя зла».

Зазначимо, що Йовович не має українського походження. Її мама — російська акторка Галина Логінова, а батько — лікар із колишньої Югославії Богдан Йовович. Народилася голлівудська зірка у Києві та рік відвідувала дитячий садок у Дніпропетровську. У 6-річному віці вона разом із сім'єю емігрувала за кордон: спочатку у Велику Британію, а згодом до США.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: