Американська актриса Елізабет Олсен розповіла про те, як страждала від панічних атак, живучи в Нью-Йорку. 33-річна зірка Marvel зізналася, що до 21 року вона ніколи не мала нападів паніки.

«Я не розуміла, що таке тривога чи панічна атака, поки мені не виповнився 21 рік», - сказала вона Variety.

Читайте також: Звезда "Мстителей" Элизабет Олсен объявила о помолвке

Також знаменитість повідала, що страждала від панічних атак дуже часто. Іноді вони починалися кожну годину протягом шість місяців. Пізніше напади скоротилися. А почалося все з того, що актриса жила в Нью-Йорку та не могла перейти вулицю, бо боялася впасти на дорозі замертво.

«Якщо я переходила від холодного до гарячого, від гарячого до холодного, від сирого до сухого, від сухого до сирого — будь-яке зрушення в моєму тілі, все моє тіло думало: «О, щось не так!» І я тільки почала обертатися. Це було так дивно. ЛОР-лікар сказав, що це може бути пов'язане з запамороченням, бо вся справа у обертанні. Тож це були цікаві шість місяців».

Читайте також: Актриса Мэри-Кейт Олсен разводится с братом экс-президента Франции

Елізабет розповіла, як вона подолала ці атаки:

«У мене була подруга, яка відвідувала нейропсихіатра - або психолога, я не знаю, чи лікували вони, - тому що у неї були напади паніки до мене. І вивчила багато мозкових ігор. Насправді це було дуже схоже на акторську вправу, яку ми робили в Атлантиці, яку називають повторенням, коли ви просто постійно робите спостереження про людину перед вами і просто намагаєтеся встановити зв'язок. Коли я йшла вулицею, я просто починала називати вголос все, що бачила, щоб відволіктися від спіралеподібних думок у моєму мозку. То був корисний інструмент. Але це просто стало практикою, яка витягла мене із цього. Я не хотіла приймати ліки, але у мене були ліки на випадок, якщо я відчую, що я маю екстрену ситуацію, і просто мати їх у сумці було приємно. Це дуже дивно, бо я не була тривожною дитиною. Я була дуже гучною та впевненою».


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: