Відома американська актриса українського походження Міла Куніс розповіла про нещодавню боротьбу свого чоловіка Ештона Кутчера з рідкісним аутоімунним захворюванням, яке називається васкулітом.

Читайте також: Уроженка Черновцов Мила Кунис объяснила, почему не говорит на украинском языке

Кутчер розповів про свою хворобу під час епізоду «Біжи з Беаром Гріллсом: Виклик», сказавши, що він пережив дворічну боротьбу з рідкісною формою васкуліту, через яку він тимчасово втратив здатність бачити і чути.

Читайте також: Зеленский поблагодарил Милу Кунис за 35 миллионов долларов для украинцев

Також Куніс розповіла «Entertainment Tonight», що парі довелося «подолати» складності разом.

«Я не думаю, що в тебе є час, щоб сісти і поговорити, ти ніби просто витримуєш», – сказала вона.

«Ви йдете та вирішуєте будь-які проблеми зі здоров'ям, які виникають у вас на шляху, але у вас все ще є діти, у вас все ще є сім'я, ви повинні жити. І я думаю, що нам так пощастило, що ми є один у одного, але щодо того, щоб сидіти і невпинно говорити про речі, ні. Ти маєш зробити», – додала кінозірка.

Читайте також: «Пощастило, що залишився живим»: Ештон Кутчер розповів про рідкісне захворювання

Кутчер сказав на шоу про природу, що хвороба «вирубала мій зір, вирубала мій слух, вирубала всю мою рівновагу. Мені знадобився рік, щоб повернути все назад».

«Ви не оціните його по-справжньому, поки він не зникне, поки ви не скажете: «Я не знаю, чи зможу я коли-небудь знову бачити». Я не знаю, чи зможу я знову чути, я не знаю, чи я зможу знову ходити», — сказав Кутчер. «Мені пощастило, що живий».

Читайте також: Мила Кунис продала дом в Беверли-Хиллз: как выглядит особняк актрисы

Куніс і Кутчер познайомилися під час спільних зйомок «Шоу 70-х» у 1998 році, але почали зустрічатися лише у 2012 році. У них двоє спільних дітей, дочка Вятт та син Дмитро.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: