Американська акторка та співачка Хайден Панеттьєрі розповіла про рішення віддати своєму колишньому нареченому Володимиру Кличку повну опіку над їхньою дочкою Каєю, якій зараз 7 років.

Читайте також: Гвінет Пелтроу святкує 50-річчя: згадуємо найкращі ролі голлівудської зірки

В інтерв'ю для шоу Red Table Talk Гейден, яка тривалий час боролася із залежністю від наркотиків та алкоголю, згадала, як її засмутило те, що вона не змогла обговорити майбутнє підписання документів із Кличком.

«Якби (Кличко — ред.) підійшов до мене і сказав: "Я думаю, через те, де ти зараз знаходишся, і через твою боротьбу, яка в тебе є, було б добре, якби вона (Кайя — ред.) побула тут зі мною деякий час", я б сказала, що добре, це має сенс, я зрозуміла, я приїду туди, щоб відвідати і все в такому дусі. Через те, як це було зроблено, це дуже засмутило мене. Я маю на увазі, що це було найгірше підписання цих паперів, найнесамовитіша річ, яку мені колись доводилося робити у своєму житті», — поділилася Панеттьєрі.

33-річна акторка додала, що розраховувала провести час із Каєю, коли вилікується від залежності.

«Я збиралася зайнятися собою, я повинна була одужати, а коли мені стане краще, все зміниться, і вона зможе прийти до мене, і я зможу провести з нею час, але цього не сталося», — сказала Гейден.

Нагадаємо, що в перші дні повномасштабної війни Панеттьєрі розсекретила, що її дочка не в Україні і що її безпеці ні що не загрожує.

Твіттер Гейден Панаттьєрі
Твіттер Гейден Панаттьєрі
twitter.com/haydenpanettier


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: