Відомий американський актор Ештон Кутчер уперше відверто розповів про хворобу, яку у нього діагностували два роки тому. У новому епізоді шоу National Geographic під назвою Running Wild with Bear Grylls: The Challenge кінозірка розсекретив, що у нього виявили рідкісну форму васкуліту — аутоімунного захворювання, яке може спричинити запалення кров'яних судин, обмежуючи кровообіг і призводячи до пошкодження органів і тканин.

Читайте також: Принц Гаррі дзвонив Юлії «Тайрі» Паєвській після її звільнення з полону

За словами Кутчера, через хворобу у нього виникли проблеми зі слухом і зором. Крім того, він не міг нормально пересуватися через втрату почуття рівноваги. Чоловік голлівудської актриси українського походження Міли Куніс зізнався, що йому знадобився цілий рік на реабілітацію

«Як і два роки тому, у мене була ця дивна, дуже рідкісна форма васкуліту, яка позбавила мене зору, позбавила слуху, позбавила мене рівноваги. Ти не оціниш це по-справжньому, доки воно не зникне. Поки ти не скажеш: «Я не знаю, чи зможу я коли-небудь знову бачити, я не знаю, чи зможу я коли-небудь знову чути, я не знаю, чи я зможу коли-небудь знову ходити. Пощастило, що залишився живим», — поділився Ештон.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: