Читайте також: Актора «Рівердейла» засудили до довічного ув'язнення за вбивство власної матері

Сучасні музиканти намагаються привернути до себе увагу публіки на концертах усіма можливими способами. Але не завжди їхні дії викликають захоплення у глядачів у залі. Згадуємо найяскравіші витівки українських та зарубіжних селебрітіс на сцені.

Rammstein

Шанувальники німецького рок-гурту звикли до їхніх епатажних виступів. Однак у 2011 році музиканти перевершили самих себе, витягнувши на сцену гармату у вигляді чоловічого статевого органу. Під час виконання хіта Pussy лідер колективу Тілль Ліндеманн катався на цій конструкції та поливав натовп струменем піни.

Мерілін Менсон

Читайте також: ТОП-3 знаки зодіаку, які розбагатіють у жовтні 2022 року

Після одного з виступів у 1994 році Менсон потрапив за ґрати за те, що розважався на сцені з гумовим дилдо, та ще й помочився прямо на фанатів.

Мерілін Менсон
Мерілін Менсон
Getty Images

Енріке Іглесіас

Знаменитий іспанський артист воліє радувати своїх шанувальниць поцілунками. Він не соромиться на сцені цілувати у губи дівчат із зали. Цікаво, як на такі витівки Енріке реагує його дружина, тенісистка Анна Курнікова, яка народила співаку трьох дітей.

Тіна Кароль

Українська виконавиця вирішила здивувати публіку, вийшовши на сцену зі змією. Кароль з'явилася на одному з виступів із пітоном на шиї.

MELOVIN

Читайте також: Cина Ілона Маска, який змінив стать, вперше сфотографували в образі дівчини

Складно забути виступ переможця «Х-фактора» на Atlas Weeknd минулого року, коли він на сцені спочатку поцілував дівчину, а потім хлопця. Таким чином, MELOVIN вирішив оголосити про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: