Відомий американський актор і зірка «Фантастичних тварей» та «Флеша» Езра Міллер розпочав лікування з питань, пов'язаних із психічним здоров'ям, пише CNN.

«Нещодавно переживши період сильної кризи, я тепер розумію, що страждаю складними проблемами психічного здоров'я, і ​​почав постійне лікування. Я хочу вибачитися перед усіма, кого я стривожив і засмутив своєю минулою поведінкою», - сказав Міллер.

Актор, який не є бінарним і використовує займенники вони / вони, додав, що сповнений рішучості виконати необхідну роботу, щоб повернутися до здорового, безпечного та продуктивного етапу свого життя.

Читайте також: В Сети появилось видео, где актер Эзра Миллер напал на фанатку

Також у заяві Міллера прозвучало, що через низку юридичних проблем, які тримали його в заголовках, його акторська кар'єра на великому екрані та майбутнє зараз під питанням.

За даними Департаменту поліції округу Гаваї, у березні кінозірка було заарештовано в Хіло, Гаваї, і звинувачено у хуліганстві та домаганнях після інциденту в барі. За даними місцевої поліції, Міллер вніс заставу у розмірі 500 доларів і був звільнений з-під варти.

Читайте також: Эзра Миллер в кружеве и на каблуках снялся для Playboy: фото

Раніше того ж дня Міллера було заарештовано за напад другого ступеня після інциденту в приватному будинку в районі Пуна, недалеко від міста Пахоа, за даними Департаменту поліції Гаваїв, звинувачення, пов'язані з цим інцидентом, не висувалися.

Читайте також: Вышел первый трейлер фильма «Фантастические твари: Секреты Дамблдора»

А 9 серпня Міллера було звинувачено в крадіжці зі зломом після того, як нібито вкрав алкоголь з дому в Стемфорді, штат Вермонт, тоді як власників були відсутні, згідно з прес-релізом правоохоронних органів штату . Міллеру наказано з'явитися до Верховного суду Вермонту 26 вересня для пред'явлення звинувачення за звинуваченням у крадіжці зі зломом, йдеться у повідомленні.

Читайте також: Звезду «Фантастических тварей» арестовали: подробности

У світлі інцидентів Warner Bros. Discovery зіткнулася з питаннями про майбутнє Міллера в ролі культового персонажа. Міллер раніше з'являвся в ролі Баррі Аллена/Флеша у кількох фільмах про супергероїв DC. Фільм, намічений на 23 червня 2023 року, має стати першою сольною роботою Міллера у цій ролі.

Зазначимо, востаннє Міллер з'являвся на великому екрані у фільмі «Фантастичні тварюки: Таємниці Дамблдора», який вийшов у квітні.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: