Минулого тижня світові таблоїди облетіла новина, що на знаменитого пуерториканського виконавця Рікі Мартіна подав до суду родич. 21-річний племінник артиста Денніс Ядіель Санчес звинуватив зіркового дядька у фізичних і психологічних нападах та інцесті. За словами позивача, Рікі перебував з ним у романтичних стосунках протягом семи місяців до початку 2022 року. Мартін нібито не погодився на розрив і почав переслідувати хлопця. Сам же співак спростував звинувачення і заявив, що його племінник психічно хворий. Рікі Мартін надав докази неправдивих звинувачень, після чого його племінник відкликав позов, а суддя зняв із зірки всі звинувачення.

Читайте також: ТОП-3 головні алкоголіки за знаком зодіаку

На тлі сексуального скандалу з Рікі Мартіном Ivona вирішила згадати, хто ще із зірок звинувачувався в інцесті.

Анджеліна Джолі

Голлівудську кінодіву Анжеліну Джолі запідозрили в інцесті, коли вона привселюдно поцілувала взасос свого брата Джеймса Хейвена. Сталося це у 2000 році на церемонії вручення «Оскар» перед виходом актриси на сцену за нагородою.

Крім того, через 15 років Джолі розсекретила журналістам, що перший її поцілунок стався також із рідним братом у 7-річному віці.

Анджеліна Джолі з братом
Анджеліна Джолі з братом
Getty Images

Габріель Обрі

У 2011 році американська актриса Холлі Беррі звинуватила колишнього коханого, канадську модель Габріеля Обрі в емоційному насильстві, інцесті та расизмі.

Зірка заявила суду, що її ексхлопця проблеми з психікою, і що він не може бути основним опікуном їхньої спільної доньки. Крім того, Беррі запевнила, що неодноразово чула від Обрі расистські висловлювання.

Також «Дівчина Бонда» шокувала суд заявою, що Габріель мав багаторічний роман із кимось із членів його родини. Подробиць акторка не розсекретила.

Габриель Обрі і Холлі Беррі
Габриель Обрі і Холлі Беррі
Getty Images

Клаус Кінскі

Пола Кінскі, старша дочка одного з найвідоміших німецьких акторів Клауса Кінскі, звинуватила зіркового батька в інцесті. Через 20 років після смерті Клауса Пола публічно зізналася, що батько платив їй за те, щоб вона була його «маленьким сексуальним об'єктом». За словами жінки, її кровозмішувальний зв'язок із батьком продовжувався приблизно до її 19-річчя.

Клаус Кінскі
Клаус Кінскі
imdb.com

Стів Крістіан

Перший мер острова Піткерна (єдина заморська територія Великобританії в Тихому океані) у 2004 році постав перед судом за звинуваченням у зґвалтуванні та сексуальному насильстві. Політик нібито неодноразово нападав на жінок і навіть мав сексуальні стосунки із власними дітьми протягом кількох років. Крістіан визнав, що мав секс за згодою з кількома своїми спадкоємцями. Однак заперечував, що ґвалтував інших жінок острова.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: