Декілька тижнів тому в США стартував 19-й сезон проекту «Холостячка». На честь прем'єри видання Just Jured вирішило розсекретити знаменитостей, які б могли стати учасниками «Холостячки» або «Холостяка», але вирішили відхилити пропозицію.

Серед імен у цьому списку є зірки інших реаліті-шоу, олімпійський чемпіон, ексбойфренд Брітні Спірс та навіть дочка президента.

Іванка Трамп

Читайте також: ТОП-3 знаки зодіаку, які не хочуть заводити дітей

Дочка колишнього президента США Дональда Трампа в інтерв'ю People зізналася, що їй пропонували участь у великій кількості шоу, у тому числі й у «Холостячці».

«Мені приємно, але це аж ніяк не сприяє моїй меті стати великим забудовником», — пояснила причину відмови від проекту Іванка.

Чарлі Еберсол

Колишній бойфренд Брітні Спірс та голлівудський продюсер розповів виданню Us Weekly, що кілька років тому йому зателефонували та запропонували стати «Холостяком». Знаменитість відповів, що нізащо не зніматиметься у проекті.

Райан Лохте

За чутками у західних таблоїдах, на роль головного героя одного із сезонів «Холостяка» розглядалася кандидатура шестиразового олімпійського чемпіона з плавання Райана Лохте.

Кім Золчак

Американська кантрі-співачка та учасниця шоу The Real Housewives of Atlanta та Don't Be Tardy в одному з подкастів зізналася, що у неї також була можливість стати «Холостячкою» багато років тому.

Крішел Стаус

Виконавчий директор ABC Роберт Міллс розповів, що одного разу зустрічався з актрисою Крішел Стаус, щоб обговорити можливість того, що вона стане наступною «Холостячкою». Це було 10 чи 11 років тому.

Боббі Боунс

Радіоведучий та переможець одного із сезонів проекту Dancing with the Stars розсекретив, що його звали на «Холостяка», але він вирішив відмовитися.

Джонатан Скотт

Читайте також: Багатодітні мами: у кого із зірок більше трьох дітей

Ведучому Джонатану Скотту пропонували мінімум 4 рази взяти участь у «Холостяку», але йому це було не потрібно. Принаймні, так стверджує його брат Дрю Скотт.

Пітер Краус

Пітер брав участь у одному із сезонів «Холостячки». Багато його шанувальниць були впевнені, що хлопця запросять і на роль «Холостяка». Однак Клаус заявив, що не міг собі цього уявити.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: