Одна із найбагатших українських співачок KAMALIYA повернулася додому в Україну. Після початку війни артистка з чоловіком британським підприємцем пакистанського походження Мохаммадом Захуром та доньками перебувала за кордоном. Артистка активно гастролювала та збирала кошти на підтримку сімей, які постраждали від війни в Україні. Проте, незважаючи на небезпечну ситуацію в країні співачка вирішила все ж таки повернутися додому.

«Я дуже сумувала за Україною! Прикро бачити на власні очі, як війна зруйнувала життя людей та їхні будинки. Їду і знімаю вам, щоб ви теж побачили та зрозуміли. З нетерпінням чекаю на День Перемоги, коли зможу забрати своїх дочок до Києва. Моє серце не витримало, я повернулася додому. Дуже хочу побачити свою матір та близьких! Готуюся записати нову пісню та зняти на неї кліп. Після чого продовжу благодійні концерти в Європі на підтримку сімей, які постраждали від окупації», — поділилася KAMALIYA.

Дорогою додому співачка встигла побувати у Чернівцях. Там була зустріч із дизайнерами, які розробляють їй концертні костюми.

«Приміряння відбувалося у нас під час повітряної тривоги. Зараз у мене багато заходів та концертів за кордоном, тому я вирішила, що максимально хочу нести до маси українську культуру: у сценічних образах, піснях та мові. Після того, як почалася війна, я прийняла рішення спілкуватися українською».

Після приїзду до Києва KAMALIYA вирушила на студію звукозапису, де записала нову пісню «Чекатиму»:


Вам буде цікаво почитати на Ivona: