У середу, 22 червня, відомий український ведучий та шоумен Сеогей Притула відсвяткував свій 41 день народження. Артист відмовився від пишної урочистості та подарунків, тим самим запустивши благодійний проект « Народний Байрактар » , мета якого – зібрати кошти на купівлю трьох «Байрактарів» для ЗСУ.

«Мені не потрібні подарунки чи пафосні привітання. Все, про що я мрію у свій ДР – це наша Перемога! І разом із командою фонду я намагаюся робити все, що залежить для її наближення. Ми хочемо придбати для ЗСУ 3 "пташки" Байрактара, які допомагатимуть це робити!», – написав телеведучий у своєму Instagram.

Через добу вдалося зібрати близько 300 млн гривень, а це – два ударні безпілотники. Про це Сергій розповів у своїх соціальних мережах.

«Друзі, вже добу йде збір на три Байрактори. І знаєте, що? Ми вже зібрали 300 мільйонів! Українці – титани, низький уклін кожному. Але не зменшуємо темп, наша мета — 500 млн. Доплюсовуємо те, що наш фонд виділив на проект, і маємо сумарно 366 млн. гривень! А це означає, що з бажаних трьох ми вже зібрали на два Байрактори», — написав волонтер у своєму Twitter.

Також Притула додавши, що левова частка перекладів – це пожертвування розміром 2-5-6-10-20-100-200 гривень. Є й великі переклади, але поки що донати розміром від 100 000 грн – це скоріше приємне доповнення до загальної картини.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: