Читайте також: Зірка «Сутінок» Роберт Паттінсон вперше з'явився на червоній доріжці зі своєю дівчиною

Померла відома американська акторка Кірсті Еллі. Знаменитості не стало в понеділок, 5 грудня. Про смерть зірки повідомили її прийомні діти, Тру та Лілі Паркер, в офіційній заяві на сторінці покійної матері в Інстаграм.

У публікації названо причину смерті голлівудської акторки. 71-річна Кірсті померла після боротьби з раком. Наголошується, що онкологію у Еллі знайшли зовсім недавно.

«Вона була оточена своєю найближчою сім'єю і боролася з величезною силою, залишивши нам впевненість у її нескінченній радості життя і будь-яких пригодах, які чекають попереду. Якою б культовою вона не була на екрані, вона була ще дивовижнішою матір'ю та бабусею. Життєрадісність і пристрасть нашої матері до життя, її дітей, онуків та її численних тварин, не кажучи вже про її вічну радість творчості, були неперевершеними і надихнули нас жити повним життям, як і вона. Ми дякуємо вам за вашу любов і молитви і просимо вас поважати наше приватне життя у цей важкий час», — звернулися до шанувальників Кірсті її родичі.

Читайте також: Підсумки 2022 року: найгучніші розлучення зарубіжних зірок

Нагадаємо, що Кірсті Еллі багато хто знає по ролях у трилогії «Дивись, хто говорить». Також зірка знімалася в ситкомах «Весела компанія» і «Салон Вероніки», фільмах «Двоє: Я і моя тінь» і «Мати Девіда» і серіалі «Королеви крику». Крім того, у Еллі були власні шоу — «Велике життя Керсті Еллі», «Жирна актриса» і «Кірсті».

«Дивись, хто говорить»
«Дивись, хто говорить»
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: