Читайте також: Українська співачка може поїхати на Євробаченні-2023 від Швеції

«Города» — це пісня про розлуку, яка сьогодні постукала до будинку мільйонів українців. За різними оцінками, за час війни, Україну залишило понад 7 мільйонів людей. Жінки з дітьми були змушені знайти тимчасовий прихисток у Польщі, Німеччині, Литві, Латвії, Естонії та інших країнах, доки їхні чоловіки героїчно захищають рідну землю. Кліп на пісню «Города» ілюструє біль того, що відбувається, і розповідає про безмежне кохання, яке допомагає сьогодні кожному пережити розлуку. 

LOBODA
LOBODA
пресслужба

«Цією піснею я хочу донести біль української жінки, матері, дружини, сестри. Яка чекає на повернення свого чоловіка, для якої кожен телефонний дзвінок — це ціле життя. Це тяжке і болісне очікування, щоб хоч на мить почути рідний голос на тому кінці дроту. Сьогодні на мої концерти приходять тисячі людей з усього світу, які підтримують Україну. Більшість із них розмовляють російською мовою.

Моєю головною місією, як артиста, завжди були почуття. Правдиві почуття. Сьогодні вони оголені, як ніколи. Я співаю те, що сама проживаю. І мільйон історій, які залишилися важким комом у моїй душі, я вилила в рядки. Города - це про почуття, розлуку та відстані. А відстані сьогодні вимірюються не кілометрами, а днями до зустрічей…», — коментує LOBODA вихід нової пісні та відео роботи.

Вперше режисером відео виступила LOBODA. Співачка повністю брала участь у всіх процесах зйомок. Ролі у відео виконували професійні латвійські актори.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: