Днями співачка KAMALIYA  була запрошена разом із українськими воїнами, волонтерами та громадськими діячами до резиденції  Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія.  Предстоятель почесно відзначив артистку церковною нагородою від автокефальної Української Православної Церкви за внесок у справу захисту України.

«Одна з найголовніших нагород!», — коментує KAMALIYA. 

Вітаючи, Його Блаженство зазначив, що підступний ворог хоче знищити народ України незалежно від національної приналежності. Однак запорука нашої незламності у допомозі Всевишнього, нашій єдності та самовідданому служінні ближнім і Батьківщині.

KAMALIYA та Митрополит Київський та всієї України Єпіфаній. Фото: пресслужба
KAMALIYA та Митрополит Київський та всієї України Єпіфаній. Фото: пресслужба

З початку повномасштабного вторгнення  російських військ в Україну співачка  KAMALIYA кожен свій день присвячує підтримці українці та допомагає ЗСУ. Її фонд CARE FOR UKRAINE проводить благодійні концерти та аукціони, а всі зібрані кошти з заходів спрямовують на допомогу українцям. Нагадаємо, більше мільйона євро KAMALIYA та Мохаммад Захур витратили на будівництво спеціального житла для біженців з України у Німеччині. Там зможуть розміститися 750 родин.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: