Помер співак та піаніст Джеррі Лі Льюїс, видатний піонер рок-н-ролу та новоявлена ​​зірка кантрі. Йому було 87. Про його смерть повідомив представник артиста Зак Фарнум.

«Джудіт, його сьома дружина, була поряд з ним, коли він помер у своєму будинку в окрузі Десото, штат Міссісіпі, на південь від Мемфіса», – йдеться у заяві Фарнума. «У останні дні він сказав їй, що вітає потойбічне життя і боїться».

Читайте також: Зіркові втрати: хто зі знаменитостей помер від раку в 2022 році

Зазначимо, що Льюїс - перший член Залу слави рок-н-ролу в 1986 році, лауреат Премії Академії звукозапису за заслуги перед жанром у 2005 році, а у віці 86 років - член Залу музики кантрі в 2022 році - був потужним клавішником, мінливим вокалістом і шаленим, непередбачуваним шоуменом, який міг впоратися практично з будь-якою піснею, чи то рок-н-рол, кантрі, R&B, госпел чи піп.

У минулі вихідні Льюїс написав у Instagram, що він надто хворий, щоб бути присутнім на церемонії введення до Зали слави музики кантрі:

«З серцевим сумом і розчаруванням я пишу вам сьогодні з моєї лікарняної ліжка, замість того, щоб поділитися своїми думками особисто», - написав Льюїс. «Я зробив усе можливе, щоб набратися сил, щоб прийти сьогодні — я так чекав на це з того часу, як дізнався про це на початку цього року. Мої щирі вибачення всім вам за те, що ви пропустили цю чудову подію, але я сподіваюся побачити вас усіх найближчим часом».

Льюїс чотири рази був одружений. Його дружина Джарен Пейт потонула у 1983 році. Двомісячний шлюб із Шоном Стівенсом закінчився її смертельним передозуванням наркотиків у 1984 році. А колишня дружина Керрі Маккарвер розлучилася з ним у 2004 році. Він одружився зі своєю опікуном Джудіт у 2012 році.

У нього залишилися дружина, діти Джеррі Лі Льюїс III, Ронні Льюїс, Фібі Льюїс і Лорі Ланкастер, сестра Лінда Гейл Льюїс, двоюрідний брат Джиммі Сваггарт і безліч онуків, племінниць і племінників.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: